728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Itt az Ellenállás második évadának előzetese

swresistance.png

Jó pár hónapnyi mély hallgatásos szünet után végre életjeleket ad magáról a folytatás trilógia idején játszódó Star Wars Resistance, mégpedig egy előzetessel a második évadhoz, amit alább tekinthettek meg.

A traileren kívül több infót is elárultak, köztük azt, hogy október 6-án folytatódik az animációs sorozat, valamint hogy a második évad egyben az utolsó szezon is. Az új évad összeköti majd Az utolsó Jedik és a Skywalker kora filmeket. Természetesen újabb szinkronszínészek is csatlakoznak a gárdához, ők Joe Manganiello (Magic Mike) mint Ax Tagrin, Daveed Diggs (Hamilton) mint Norath Kev, és Lucy Lawless (Xena: A harcos hercegnő) mint az aeosiai királynő. Mint az első évad második felét felvezető trailerben Hux tábornok, úgy a mostaninál is feltűnik egy fontos karakter, nem más, mint Kylo Ren legfőbb vezér, akit a többek között Grievous tábornoknak is hangot adó jól ismert Matthew Wood szólaltat meg.

 

Forrás: ew.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

11 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2019 aug 14 : 21:00
  Beküldte: SonOfMurglak

  uh, hát ez zseniális lett! csomó új világ, érdekesnek ígérkező sztori... csak az a kár, hogy elspoilerezték a cameót a végén....

  0 0
 • Goten56
  2019 aug 15 : 00:31
  Beküldte: Goten56

  Na szép. Volt egy bátor, eredeti és érdekes projektjük, de azt is elkaszálják. Mi jön vajon ezután? Azt nehezen tudom elképzelni, hogy mellőzni fogják az animációs formátumot. Szerintetek eredetileg is így tervezték, vagy a negatív kritikák miatt zárják rövidre?

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 aug 15 : 16:57
  Beküldte: SonOfMurglak

  én 2 forgatókönyvet tudok elképzelni:
  1) nem jött be úgy a sorozat, mint várták. nem kritikailag, mert azt lesz@rja a Disney... a Last Jedit is kritizálták, vagy most az Oroszlánkirályt, de amíg dől a pénz, ez nem zavarja őket. de lehet, hogy nézettségben, meg a játék/képregény/ könyv eladásokban nem hozta, amit a Disney szeretett volna (veszteséges tuti nem volt, de azt el tudom képzelni, hogy nem termelt akkora profitot, mint remélték).
  2) eleve az volt a terv, hogy most csak felvezetnek pár új karaktert, és inkább majd ezeket viszik tovább egy új sorozatba. megmondom, ezt mire alapozom. A) az Ellenállás maga 6 évvel (!) a Force Awakens eseményei előtt jött létre Leia vezetésével, tehát ha sokat akartak volna mutatni belőle, akkor nem 6 hónappal a TFA előtt kezdődött volna a Resistance története - hiszen nyilván az Ep IX-ben vége is lesz az Ellenállásnak, amivel a sorozat címe értelmát veszti. jó, a TCW-ben is a 3 éves klónhborút évadokig elhúzták, de akkor is, mégsem csak pár hónapról volt szó. B) a Rebels cliffhangerrel végződött, és szerintem Filoni direkt azt akarta, hogy ezt majd viszi tovább, és nem vár a folytatással sok évet. én egy olyat tudnék elképzelni, hogy csinálnak egy köztes sorozatot majd, amiben a Rebels és a Resistance karakterei is benne vannak - a Resistance-ben több szereplő is van, aki már idős, és simán feltűnhetnének egy évekkel korábban, az endori csata utáni években játszódó sorozatban, aminek egyik mellékszála lehet Ezráék keresése.

  0 0
 • Darth DNS
  2019 aug 16 : 11:42
  Beküldte: Darth DNS

  Én úgy látom, minden jel arra mutat, hogy nem hozta a sorozat az elvárt nézettséget. Egyrészt ez a kasza, bár ez még önmagában nem jelent semmi biztosat. Viszont hogy le sem szinkronizálták végig az első évadot és hogy az USA-ban is csak DVD-n jelenik meg a sorozat, az szerintem igencsak arra utal, hogy a Disney-nél eredetileg nem így tervezték a dolgokat.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 aug 16 : 15:07
  Beküldte: SonOfMurglak

  egyelőre nem tudjuk, hogy ez tényleg kasza volt-e, vagy ez volt a terv eleve. a szinkron se feltétlenül mérvadó, mert ha nálunk nem olyan népszerű, abból se vonnék le messzemenőbb következtetéseket.

  0 0
 • Goten56
  2019 aug 16 : 15:40
  Beküldte: Goten56

  Ha ez se hoz nézettséget akkor tényleg baj van. Simán lehet, hogy így tervezték. Ahogy Murglak is írta, ha hosszabb sorozatot terveztek volna, akkor nem alig a 7. rész előtt kezdték volna. A magyar szinkron semmit se jelent, ha a Disney channelen számítana a nézettség, már megszűnt volna az egész. Miért, min kéne még megjelennie a USA-ban?

  1 0
 • Gyeze
  2019 aug 15 : 09:58
  Beküldte: Gyeze

  Arról lehet valamit tudni, higy szinkronosan mikor folytatják az első évadot?

  0 0
 • Gen_Mac302
  2019 aug 15 : 16:14
  Beküldte: Gen_Mac302

  én is kerestem már egy ideje de a 10. rész az utolsó, ami le van szinkronizálva :(
  [én csak angol szinkronnal tudtam végignézni]

  1 0
 • Gen_Mac302
  2019 aug 15 : 16:12
  Beküldte: Gen_Mac302

  Szerintem nem csak a negatív visszajelzések miatt fejezik be a második évaddal.(személy szerint nekem volt pár idétlen része, de a végére lerágtam a körmöm, kb. mint a lázadók esetében az első 2 évadnál).Novemberben jön a Mandalori, és arra sokkal kíváncsibb leszek.

  0 0
 • RacerX
  2019 aug 15 : 17:08
  Beküldte: RacerX

  Lényegesen jobbnak ígérkezik mint amit anno az első évad trailere sugallt.
  A kaszával kapcsolatban: szerintem eleve két évadra tervezték. Ennyi fért bele. Az előzetes alapján belenyúlik az ep8-ba, szerintem az ep9-ig fog menni, mármint felvezetheti a filmet.

  1 0
 • Goten56
  2019 aug 16 : 11:10
  Beküldte: Goten56

  Az nagyon jó lenne. Remélem, tényleg továbbviszik az itteni karaktereket. Neekut kár lenne veszni hagyni. Az animációját egy az egyben átmenthetnék a következő sorozatra, mert egyszerűen gyönyörű. Csak senkiből ne csináljanak Bobby Ewingot. Jól gondolom, hogy akkor körülbelül nyár elejére várható az új sorozat bejelentése?

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57