Itt a Young Jedi Adventures mesesorozat első posztere

youngjedi_.jpg

Jó ideig  csak rebesgették, hogy készül egy, a Köztársaság Fénykora idején játszódó animációs sorozat, ami azután idén tavasszal, a Celebration alkalmából vált hivatalossá: akkor kiderült, hogy a széria címe Young Jedi Adventures (azaz "Ifjú Jedik kalandjai") lesz, egy osztálynyi ifjú Jedi-növendékre fókuszál majd. Ez lesz az első, rendes hosszúságú Star Wars animációs sorozat, amely elsősorban óvodásoknak, kisiskolásoknak készül.

A Disney D23 expója alkalmából felfedték a mesesorozat első plakátját, rajta a főszereplőkkel, továbbá egy kevés új infót is kaptunk. Mint kiderült, a fiatal Jedik nem másnak a szárnyai alatt indulnak kalandjaikra, mint Yoda Mester (így a szériának lesz egy kapcsolódási pontja a korábbiakkal).

A központi karakterek egyike a Kai Brightstar nevű ifjonc lesz, aki Yoda nyomdokaiba szeretne lépni (az újonc Jamaal Avery, Jr. szólaltatja majd meg), egy másik karakter pedig a Nash Durango nevű pilóta, akivel összebarátkoznak és különböző kalandokba csöppennek (Nash a Lucában is szereplő Emma Berman hangján szólal majd meg.

Young Jedi Adventures Poszter
Ahogy korábban írtuk, a célközönségre tekintettel a mesesorozat alapvetően a Jedi Lovagnak készülő apróságok kalandjain keresztül a fiatal nézőinek is tanít, olyan leckéket, amik nem csak a messzi-messzi galaxisban hasznosak (olyan témákban, mint az együttérzés, az önfegyelem, a csapatmunka, a türelem és a barátság).

Young Jedi Adventures 2023 tavaszán indul, és a Disney+ streaming-platform mellett angolul a Disney Junior csatornán is bemutatják majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo