728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Itt a Star Wars: Squadrons előzetese!

sw_squadrons.png

Ahogy múlt hétvégén írtuk, meg is érkezett a trailer az újonnan bejelentett Star Wars: Squadrons című játékhoz. Az előzetessel egyetemben több infót is kaptunk a játékról. A játékmód terén lesz benne single-player mód egy kampány keretében, amiben a Galaktikus Polgárháború lezárása környékén kell az Új Köztársaság és/vagy Galaktikus Birodalom oldalán harcolnunk. A sztori szerint az endori csata után vesszük fel a fonalat, az egyik szál a Lázadók Előőrs Osztaga, míg a másik a birodalmiak Titán Osztaga körül forog. Az autentikus történetben ismerős karakterek is felbukkannak.

Emellett stratégiai first-person 5v5-ös multiplayer módban is van lehetőségünk X-szárnyút vagy TIE-vadászt vezetni, mint azt a cím is sejteti. Az összecsapásokra egy eligazító teremben lehet felkészülni, illetve saját gépünket modolni, átalakítani, fejleszteni a fegyverrendszert, pajzsokat, hajtóműveket, a vázat, és a pilótaruhát, sisakot is díszítőelemekkel ellátni, hogy a pilóták csapatként ütközzenek meg az ellenséggel ismert és eddig soha nem látott helyszíneken, például a Yavin Prime gázóriásánál, vagy a Galitan bolygónál. És természetesen a ranglétrán is feljebb kerülhetünk a sikersorozatok függvényében.

 

A játékból egy gameplay is jönni fog június 18-án az EA Play rendezvény keretében. Maga a játék pedig október 2-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, Steamre, Epic Games Store-ra, ezen kívül VR-ral is tolhatjuk PlayStation 4-en és PC-n is, mindez cross-play támogatással, hogy különböző hardwereken is lehessen együtt játszani.Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

13 Hozzászólás

 • Steery
  2020 jún 15 : 19:26
  Beküldte: Steery

  Már csak azt nem értem, hogy ha képesek ilyen látványvilágú játékokat készíteni, akkor miért nem képesek ugyanilyen színvonalú mozifilmeket csinálni?

  0 1
 • Blade
  2020 jún 15 : 19:50
  Beküldte: Blade

  Igen a kérdés teljesen jogos. Persze mindenkinek szubjektív mi jött be, és mi nem. Azért az Ébredő Erő minden hibája ellenére szerintem azért jól összevolt rakva kár,hogy sok minden visszaköszönt régről,de legalább elindított valamit én spec. jó filmnek tartom. Viszont amit talán mégjobbnak az a Solo nálam az a Disney legjobbja köszönhetően Ron Howardnak.

  De amúgy hidd el, ha JJ marad nem lenne ekkora felháborodás. Persze akkor is lenne negatív hullám,de ekkora nem. Neki kellett volna mind a 3 részt levezényelni teljesen más lenne az összkép. Hiába tért vissza a végére azzal már sokat nem segíthetett. Kár érte mikor tudtam, hogy a 8.at nem ő fogja készíteni már előre tartottam, és gondoltam,hogy mi lesz belőle.

  Ahogy Mark Hamill mondta a fáklyát adták egymásnak a rendezők,és semmi biztos pont nem volt az egész körül egy Star Wars filmet nem lehet így csinálni,de igazából semmilyen filmet.

  0 0
 • owokaleyo1992
  2020 jún 16 : 07:51
  Beküldte: owokaleyo1992

  A IV. rész rendezője: George Lucas
  Az V. rész rendezője: Irwin Kershner
  A VI. rész rendezője: Richard Marquand

  Ez csak a szent trilógia, de még megjegyzem, hogy a VIII. rész executive producere maga JJ Abrams volt.

  1 0
 • Blade
  2020 jún 17 : 12:37
  Beküldte: Blade

  Igen csak az itt a bökkenő, hogy attól,hogy nem Lucas rendezte a folytatásokat mégis mindháromnak jegyzi a történetét. Magyarán azért itt volt némi váz, koncepció az egésznek, és sokkal jobban érezhető az egységesség.
  Teljesen megértem a sok felháborodott rajongót mert tényleg sokan nem azt kapták amire számítottak.

  0 0
 • owokaleyo1992
  2020 jún 17 : 13:47
  Beküldte: owokaleyo1992

  Nem tudom, szerintem az új trilógia részei között is teljesen megvan az összhang és a koncepció így is. Amúgy kár ezen vitatkozni megint, ha más lett volna a trilógia, mint ez, akkor ugyanúgy nem jött volna be egy csomó embernek, egyszerűen nem lehet megfelelni mindenkinek. Meg az már egyéni szocprobléma, ha valakinek beakad a lemez és nem tud letérni a témáról, hogy neki mennyire megerőszakolták a gyerekkorát.

  1 1
 • Blade
  2020 jún 18 : 08:09
  Beküldte: Blade

  Persze mindenkinek szubjektív mi tetszett,és mi nem. Csak én nem vagyok meglepve a sok negatív véleményeken. A gyerekkor téma meg egy erőltetett dolog. Viszont igen vannak ilyen emberek is akik akkorát csalódtak,hogy nem tudták még mai napig se túltenni magukat rajta.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jún 18 : 10:18
  Beküldte: SonOfMurglak

  Senki nincs meglepve a negatív véleményeken. Pont erről van szó, hogy borítékolható volt.
  Éveken át ment a nagy prequel-utálat ("Lucas megerőszakolta a gyerekkorunkat" és társai), és persze ott is a fő érv az volt, hogy nagyon más lett az a három film, mint az OT, és nem az, amit vártak... Szóval nincs új a nap alatt. Maximum annyi a különbség, hogy a mostani helyzetben van jó sok irónia is: hiszen az egész új trilógiát azért ilyenre csinálják, hogy próbálják kiszolgálni pont azokat, akik a prequeleket utálják...

  0 0
 • tengerecki
  2020 jún 16 : 09:20
  Beküldte: tengerecki

  Mégis pontosan hogyan függ össze egy konzol/pc játék grafikájának a minősége egy mozifilm színvonalával? A grafikusoknak kéne írniuk a sztorit, vagy a forgatókönyv írójának szebben rajzolni, esetleg a sminkes még dolgozhatna a grafikus motoron?

  1 0
 • SonOfMurglak
  2020 jún 15 : 22:42
  Beküldte: SonOfMurglak

  Én azt nem értem, miért kell a hír tartalmától függetlenül minden egyes szerencsétlen cikk alatt oda kilyukadni, hogy sz*rok a filmek 01 meg igazából ezt a logikát se értem, hogy miként befolyásolhatná egy videojáték látványvilágának megalkotása a filmek színvonalát xD vagy hogy pontosan mi is itt a színvonal mércéje? csupa rejtély 01 01

  1 0
 • Blade
  2020 jún 15 : 23:55
  Beküldte: Blade

  Ne haragudj már,de én hol írtam, hogy szarok a filmek ?

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jún 16 : 08:25
  Beküldte: SonOfMurglak

  Nem haragszom. Ezt nem neked írtam, hanem a filmeket idekeverő illetőnek, azaz steery-nek.

  0 0
 • Gyeze
  2020 jún 16 : 19:29
  Beküldte: Gyeze

  Én egyszer azt olvastam, hogy egy ilyen 2 perces videó elkészítése hetekbe, ha nem hónapokba telik. Így érthető, hogy egy két órás filmet miért nem így készítenek el.

  0 0
 • TomeKK
  2020 jún 18 : 11:24
  Beküldte: TomeKK

  Persze nyilván költséges és időigényes lenne, de az egyik legnagyobb probléma, hogy igazából minek? Egyébként ha nem is egész estés, de egy mini sorozat formájában azért jöhetne valami.
  Viszont amit igazán hiányolok azok a SW Rajzfilm sorozatok! A Galaxy of Adventures sorozat is bizonyítja, hogy van itt potenciál. A TIE Fighter rövidfilmről nem is beszélve.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 14
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57