Itt a magyar előzetes Gareth Edwards új filmjéhez

the_creator_trailer_pic.png

Május közepén futott be a Zsivány Egyest is rendező Gareth Edwards legújabb filmjének, Az alkotó (The Creator) című sci-fi akcióthrillernek az előzetese, amely immár szinkronizált változatban is megtekinthető.

A film valamikor a jövőben játszódik, az emberi faj és egy mesterséges intelligencia erői között dúló háború közepette. A főhős egy elitkatona, aki csapatával betör az ellenséges vonalak mögé, hogy elpusztítson egy pusztító erejű fegyvert. Csakhogy a célpontról kiderül, hogy egy fiatal gyermek alakjában létezik.

Főbb szerepeit John David Washington (Tenet, Csuklyások – BlacKkKlansman), Gemma Chan (Kőgazdag ázsiaiak, Örökkévalók), Ken Watanabe (Az utolsó szamuráj, EredetGodzilla) és Allison Janney (Az elnök embereiAnyák gyöngye) alakítják.

Az alkotó a rendező személyén kívül abban is kapcsolódik a Star Warshoz, hogy latványvilágát a Lucasfilmnek és az Industrial Light & Magicnek dolgozó James Clyne
tervezte, a specieális effektekért pedig maga az ILM felelt. Akik szerették a Zsivány Egyest, azoknak azért is érdemes megnézniük, mert Edwards saját bevallása szerint nem szeretne visszatérni a messzi-messzi galaxishoz, így újabb Star Wars-mozifilm nem várható tőle.

Magyarországon szeptember 28-ától fogják vetíteni a mozik Az alkotót.


Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo