Itt a Köztársaság Fénykora 2. fázisának beharangozója

high_rep_phase_ii_pic.jpg

A Köztársaság Fénykora érában játszódó történetek szakaszosan jelennek meg, és az egyes könyvek és képregények megjelenését három nagy fázisba sorolták. Az eredeti angol nyelvű könyvkiadás már ott tart, hogy a Light of the Jedi ("A Jedik fénye") című első fázis hamarosan véget ér (október végén jelenik meg az utolsó, ebbe tartozó regény, amit már csak a háttérinfós könyvek illetve a novellák és ifjúsági regények gyűjteményes újrakiadása fognak követni), de közben már el is indult a második fázis, amely a Quest of the Jedi ("A Jedik felfedezőútja/nyomozása") címet kapta.

A fázis első kötete a Justina Ireland (Köztársaság Fénykora: Lopakodó árnyak) és Tessa Gratton által jegyzett Path of Deceit ("Megtévesztés ösvénye") című regénye, amely angolul most jelent meg.

A második fázis történetei egy rövid beharangozó videót kaptak, amelyet alább nézhettek meg. Íme a narrátor-szöveg magyarul:

"Ez a nagy felfedezések ideje, amikor a fénykardok biztos pengéje fényesen világít. A Jedik és a Köztársaság a Külsű Gyűrű legtávolabbi részére merészkednek el. Ahogy minden korábbinál beljebb utaznak a galaxis határvidékén, találnak szűntelen bolygóközi háborúban állóvilágokat és egy csoportot, amely szabadjára akarja engedni az Erőt; eljutnak egy titokzatos paradicsomnak tűnő bolygóra, amely érintetlen és tele van lehetőségekkel - de semmi sem az, aminek látszik, és névtelen rémségek leselkednek rájuk minden sarkon."

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo