Itt a Kenobi borítója

Swkenobi.jpg
Az io9.com közétette John Jackson Miller Star Wars regényének borítóját. A regény - melynek címe: Kenobi – cselekménye a yavini csata előtt 19 évvel játszódik. Az angolul megjelent könyvek tekintetében a Republic Commando: Order 66 és a Dark Lord: The Rise of Darth Vader (magyarul már megjelent Sötét Nagyúr címen) közé sorolható. A Szukits Könyvkiadó már tervbe vette a Republic Comando sorozat magyarul történő kiadását, melynek első kötete, a Tűzharc másfél hónap múlva fog megjelenni. Miller könyve angolul augusztus 27-én fog megjelenni.


[A tartalomért és borítóért kattints a tovább gombra...]

A regény tartalma: Tatuin – egy száraz, sivatagos világ, ahol a farmerek két nap melegében dolgoznak, miközben próbálják megvédeni magukat és szeretteiket a portyázó buckalakóktól. Egy a civilizált űr szélén lévő kietlen bolygó. És egy valószínűtlen hely, ahol találnánk egy rejtőzködő Jedi mestert, vagy egy árva fiúgyermeket, akinek apró vállain nyugszik a galaxis jövője.

A helyiek csak Benként ismerik a szakállas, köpenyes külvilágit, aki egy rejtélyes idegen, nem érintkezik senkivel, a múltjáról semmit sem oszt meg, nagy fájdalmakat visel el, hogy továbbra is kívülálló maradjon. Azonban ahogy a feszültség fokozódik a farmerek és a buckalakók egyik törzse között - melyet egy kegyetlen hadúr vezet -, Ben a küzdelem kellős közepén találja magát, veszélyeztetve ezzel a valódi küldetését, mely őt a Tatuinra hozta.

Ben – Obi-Wan Kenobi Jedi mester, a Klónháborúk hőse, a Birodalom árulója és a galaxis utolsó reménységének védelmezője – nem fordíthat többé hátat a gonosznak úgy, ahogy lemondott Jedi képzéséről. És mikor igazságtalanul vér folyik, ártatlanok élete van fenyegetve, és a kegyetlen ellenfél lelepleződik, Bennek nincs választása, viszont segítségül kell hívnia a Jedik bölcsességét – és az Erő félelmetes hatalmát –az ő soha véget nem érő harcában az igazságért.

A borító átlagos, mondhatni szabvány, de szerintem szép, tetszik. Nektek, hogy tetszik? Angolul el fogjátok olvasni?

Swkenobi

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo