Itt a Jedi Temple Challenge vetélkedő előzetese

JTC_Keyart_16x9_TALLImage_1536x864.jpg

Tavaly év végén röppent fel a hír, hogy a 90-es évekből a Nickelodeon csatornán futott Titkos Templom Legendái és a Global Gutts műsorok mintájára Star Wars-os köntösben is indul egy kánon vetélkedős sorozat Jedi Temple Challange néven, aminek házigazdája a Jar Jar Binks-et játszó Ahmed Best lesz, ezúttal egy Jedi-mester, Kelleran Beq bőrébe bújva, aki útmutatóként szolgál majd a feltörekvő padawanok számára. Best mellé betársul Mary Holland (aki Az alelnök című sorozatban játszott), egy protokoll-droid, AD-3 orgánumaként, valamint A klónok háborúja animációs sorozatban Mault alakító Sam Witwer, aki az elmondások szerint "az Erő sötét oldalának egyedi hangja" lesz.

 

Továbbá kiderült, hogy ez egy heti rendszerességgel jelentkező, 10 részes műsor lesz június 3-ai indulással, ami a Star Wars Kids nevű YouTube-csatornán lesz megtekinthető, ahol a Star Wars: Galaxy of Adventures animációs sorozat is fut. A játékhoz megkaptuk a trailert és egy plakátot is mellé:

 

Jedi Temple Challenge Poster 

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo