Itt a Chaos Rising és az Alpahbet Osztag 2. szinopszisa

thrawn-alliances.jpg

A Penguin Random House kiadó elérhetővé tette az Alexander Freed-féle Alphabet Suadron: Shadow Fall és az új Zahn-könyv, a Thrawn Ascendancy: Chaos Rising szinopszisát - ezeket a folytatásban olvashatjátok!

Shadow Fall:

Az Alphabet Osztag továbbra is a galaxis leghalálosabb TIE-pilótáira vadszik.

A galaxis még mindig az Új Köztársaság győzelmének hírétől visszhangzik. Az újonnan alakult galaktikus kormányzat nagy csatahajói eljutnak a legtávolabbi csillagokig, hogy felmorzsolják a zsarnoki Birodalom maradékát is. De néhány régi szellemet nem egyszerű elűzni. És egy sem olyan veszélyes közülük, mint az Árnyék Ezred.

Még mindig Yrica Quell szedett-vedett Alphabet Osztaga vezeti az Árnyék Ezred keresését, de nem jutnak közelebb a céljukhoz - nagy nyomás nehezedik rájuk, hogy még időben találják meg ellenfeleiket, és ez kezdi felmorzsolni őket. Quell eltökélt, hogy egyszer és mindenkorra lezárja a harcot, és ennek érdekében együtt dolgozik a köztársasági hírszerző Caern Adannel és a legendás Hera Syndulla tábornokkal, hogy előkészítse pilótakarrierje legveszélyesebb játszmáját - egy csapdát, amitől remélik, hogy lezárja az Árnyék Ezred utáni hajszát.

De az ellenségük fejlődött a sötétben. Az utolsó birodalmi ászpilóta, Soran Keize a hatalmi vákuumot kihasználva az Árnyék Ezred élére állt, amitől a szükség órájában új erőre kapott az egység. A háború utórezgései közepette csak sodródó újra talált egy célt magának: biztonságba akarja vezetni egysége elveszett katonáit. Egy dolog áll az útjába: az Új Köztársaság hadiflottájának legkevésbé összeillő tagokból álló osztaga, amelyet Keize egykori protezsáltja, Yrica Quell vezet.

A kötet angolul június 23-án érkezik.


Chaos Rising:

Timothy Zahn bestseller-szerző újabb epikus Star Wars-trilógiájának első kötetéből fény derül rá, hogyan indult Thrawn sztorija a Chiss Fennhatóságban.

A galaxis peremén túl terülnek el az Ismeretlen Régiók: kaotikusak, feltérképezetlenek, és legalább annyi titkot rejtenek, mint veszélyt. Ebben a kavargó káoszban telepedett meg a Fennhatóság, a titokzatos Chissek otthona, akiket kilenc uralkodóház vezet.

A Fennhatóság békéje nyugalmat és stabilitást jelent, de ez szertefoszlik, miután a Chissek fővárosát olyan támadás éri, amely után az ellenségnek nyoma sem marad. Az összezavarodott Fennhatóság egyik legokosabb fiatal katonatisztjét küldi, hogy kutassa fel a láthatatlan agresszort. Egy olyan újoncról van szó, aki minden cím nélkül született, de a nagyhatalmú Mitth család örökbe fogadta, és a Thrawn nevet adták neki.

A Expanziós Védőflottájának erejének és Ar’alani admirális támogatásának hála kezd is összeállni neki a kép. De ahogy első parancsnoksága alatt egyre mélyebbre hatol az űrnek abba a részébe, amelyet a népe Káosznak nevez, Thrawn ráébred, hogy a küldetése nem az, aminek látszik. És a Fennhatóságot ért fenyegetés csak a kezdet volt.

A kötet angolul október 6-án érkezik.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo