Ismét Star Wars-projektben szerepelhet Emilia Clarke?

qira_solo_pic_.jpg

Noha az elég valószínűtlennek tűnik, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet filmes folytatást kapjon, az abban elkezdett történetszálakra, a szereplőire építhetnek még a jövőben. A fiatal Lando például saját sorozatban tér majd vissza, míg Qi'ra a képregényekben kapott kiemelt szerepet. A Han fiatalkori szerelmét megformáló Emilia Clarke nemrég megkapta a kérdést, hogy szeretne-e újra Qi'ra bőrébe bújni.

A színésznő mostanában éppen aktuális projektjét, a Titkos invázió című, Marvel-képregények ihlette sorozatot népszerűsíti, ennek kapcsán adott nemrég interjút a szériában az apját alakító Ben Mendelsohnnal (aki maga is tagja a Star Wars-családnak, hiszen ő játszotta Orson Krennicet a Zsivány Egyesben). Természetesen megkapták a kérdést, hogy eljátszanák-e újra a Star Wars-karaktereiket.

Ben Mendelsohn felajánlotta a lehetőséget Emilia Clarke-nek, hogy először ő válaszoljon a kérdésre, a színésznő azonban hirtelen láthatóan váratlanul érte a kérdés, és nem tudta, mit mondjon, ezért végül Mendelsohn magára vállalta, hogy majd ő beszél a Star Warsról, majd megerősítette korábbi nyilatkozatát, hogy ha lehetősége adódna, vállalná a visszatérést Krennic-ként. Clarke aztán végül csak annyit mondott, hogy mivel a Marvelnél van, és "nem engedik" neki (az a szövegkörnyezet miatt nem egyértelmű, hogy arra gondolt-e, hogy nyilatkoznia nem szabad, vagy hogy a két szerep kizárja egymást).

Az elmúlt évek tapasztalata alapján tudhatjuk, hogy még ha határozott nemet is mond egy ilyen kérdésre egy színész, akkor is kiderülhet utólag, hogy csak a Star Wars-projektek körüli titkolózás miatt hazudott; a színésznő viszont láthatóan nem is akart válaszolni, aminek kapcsán persze elindult a spekuláció, miszerint a színésznőt viszontláthatjuk Qi'raként, de még nem beszélhet erről. Erre egyébként több lehetőség is lenne, akár a már említett Lando-sorozatban, akár A Mandalóriban (amelynek alkotója a Solo nagy rajongója), vagy Dave Filoni Új Köztársaság-filmjében, amely elvileg sokféle karaktert felvonultat majd.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo