Ismerős helyszín és fajok az Andor forgatási videóján

rogue_one_rebel_helmet.jpg

Anglia mellett Spanyolországot is bevette az Andor stábja a második évad forgatása során. Az utolsó 12 részben a hírek szerint ismét el fogunk látni az első évadban látott helyszínre, illetve több ismerős karakter is tiszteletét fogja tenni, az imént pedig ismét bővült ezek listája.

A Newbury Today kiszúrta, hogy a Star Wars franchise-nál már alkalmazott helyszínnél forognak a kamerák, ami nem az Andor első évadához, hanem Az ébredő Erőhöz köthető: 2014-ben itt vették fel a D'Qar bolygón lévő korábbi lázadó, majd ellenálló támaszpontnál zajló jeleneteket. A Newbury-nál található elhagyatott Greenhami Légibázisnál nyüzsgést is felfedezni véltek, és a lesifotók és videók tanúsága szerint jelen volt egy fehér bundás gigori is, valamint egy másik ismerős idegen, egy tognath. Elég valószínű, hogy a zsoldos Moroff, valamint Kétcsöves (Two Tubes) karaktereiről van szó, akiket a Zsivány Egyesből ismerünk, az utóbbi pedig már az Andor első felvonásában is feltűntek.

 

Amennyiben tényleg a D'Qart fogjuk látni az évadzáróban, az egy újabb kapcsolódási pont lenne a folytatás trilógiához. Az ellenálló létesítményt Az utolsó Jedik elején semmisítette meg az Első Rend, de a bolygó több könyvben is megjelent, ilyen volt például az Elveszett csillagok. A két karakter pedig Saw Gerrerához köthető, az őt alakító Forest Whitaker pedig nemrég erősítette meg visszatérését a második évadhoz.

Moroff And Two Tubes

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo