Több Star Wars-játékakciót is hirdettek májusra

sw_rogue_squadron_game.png

A Prime Gaming, amely az Amazon Prime előfizetés része, minden hónapban PC-s címeket és exkluzív játékon belüli tartalmakat ad az előfizetőinek, májusban, a nemzetközi Star Wars-nap alkalmából egy Csillagok háborúja-játék válik elérhetővé – adta hírül az esport1.hu.

Összesen 15 címet jelentettek be, ennyi játékot lehet majd a hónap folyamán ingyenesen kipróbálniuk az előfizetőknek. Az elérhető címek csütörtökönként fognak frissülni, a sort pedig május 4-én a Star Wars: Rogue Squadron 3D nyitja.

De nem ez lesz májusban az egyetlen játékakció a Star Wars-naphoz kapcsolódóan. A Steam nagy leárazást csinál, így például a Battlefront árából 65 százalékot, a Battlefront II-éből pedig 75 százalékot engednek el a május 5-ig tartó akciójukban, míg a Squadronst 85%-kal olcsóbban lehet megvenni a napokban. Emellett további Star Wars-játékokat is leáraznak: részletek ITT.

Az Xbox Games-nél az Arany tagsággal rendelkezők a Star Wars: Episode 1: Racert szerezhetik be május hónap folyamán, a Nintando eShopjában pedig egy hét játékból álló Star Wars-csomag árának a felét engedik el május 4-10 között.

További Star Wars-játékakciókról IDE kattintva olvashattok.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo