Infómorzsák az Ahsoka-sorozatról

ahsoka_mando.jpg

Természetesen az Ahsoka is külön panelt kapott a Star Wars Celebrationön, és bár a beszámolók alapján sok minden ezúttal sem derült ki, viszont megerősítették, hogy csak jövőre érkezik (pontos premierdátumot továbbra sem érkezik), na és az esemény egyik szenzációja az volt, hogy egy rövid ízelítő előzetest vetítettek a sorozathoz.

Sajnos a kedvcsináló hivatalos változatban azóta sem került fel a netre (a kiszivárgott, felvett verziók sem maradtak fent sokáig), viszont vannak róla leírások. Mivel ezek kissé spoileres infók, a folytatást már érdemes kihagynia annak, aki semmit nem akar előre tudni.

Nos, a beszámolók alapján a trailerben feltűntek a Lázadók karakterei, Hera Syndulla és Sabine Wren is feltűntek az ízelítőben, valamint látható volt az animációs sorozat fináléjában szereplő, Ezrát és a többieket ábrázoló festmény is. Az megerősítést nyert a korábbi híresztelés, miszerint Sabine-t valóban Natasha Liu Bordizzo kínai-olasz színésznő játssza, ellenben Hera csak hátulról volt látható, így nem derült ki, hogy őt ki keltheti életre.

Emellett az animációs sorozat droid karakterére, Chopperre is számíthatunk: ő "személyesen" volt jelen a Celebrationön.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo