Infók az Ellenállás történetéről

star-wars-resistance-trailer.jpg

A trailer megérkezésével végre kaptunk egy kis ízelítőt az október 7-én induló új animációs sorozatból, a Star Wars Resistance-ből. Emellett kiderült végre néhány dolog a sorozatról, amelyről eddig csak annyit hallottunk, hogy főhőse egy Kazuda "Kaz" Xiono nevű fiatal pilóta, akit egy Colossus nevű állomásra küldenek, hogy az Első Rend ellen kémkedjen.

Az egyik legfontosabb infó, amelyet egy fan vett észre a Star Wars hivatalos oldalának forrását megvizsgálva: a történet hat hónappal Az ébredő Erő eseményei előtt veszi kezdetét.

Emellett most már megismerhettük a többi szereplőt is (van, akinek egyelőre csak a nevét):

  • Jarek Yeager (angol szinkronhangja Scott Lawrence), aki Poe egy régi barátja, a műhelyében munkát ad Kaznak.
  • Tam Ryvora (angol szinkronhang: Suzie McGrath) és Neeku (angol szinkronhang: Josh Brener), Yeager munkásai, és a szebb napokat látott asztromech-droid, Bucket.
  • És akik még feltűnnek majd az állomáson: Torra Doza (angol szinkronhang: Myrna Velasco), Hype Fazon (angol szinkronhang: Donald Faison), Flix (angol szinkronhang: Jim Rash) és Orka (angol szinkronhang: Bobby Moynihan).
  • Azt tudtuk eddig is, hogy Poe, BB-8, illetve Phasma feltűnnek majd a sorozatban (Poé és Phasma az eredeti színészek hangján szólalnak majd meg), de rajtuk kívül Leia is szerepelni fog majd, neki Rachel Butera kölcsönzi a hangját

Kiderült továbbá, hogy a Lázadókhoz hasonlóan ezt a sorozatot is egy egyórás hosszú rész vezeti majd fel. Ennek a résznek a címe The Recruit ("Az újonc") lesz. Ebben kapja meg Kaz titkos küldetését Poe-tól: el kell utaznia a külső gyűrű egyik óceán borította bolygója felett levő Colossus bázisra, ahol hivatalosan Poe egykori barátja, a veterán Yeager szerelőműhelyében dolgozik, a és részt vesz a helyi versenyeken, de közben titokba az Első Rend támogatói után szaglászik. 

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo