Infók a Tales from Vader's Castle sorozatról

tales_from_vaders_castle.png

Cavan Scott író osztott meg néhány a Vader kastélyában játszódó képregénysorozatról, a Tales from Vader's Castle-ről néhány információt a honlapján. Ahogyan a címből is sejthető, több, egymástól független történetekről van szó, melyeket a szerző bevallása szerint a régi angol horrorfilmek inspiráltak. Magukat a rövid sztorikat egy kerettörténet fogja össze. Ennek főszereplője Lina Graf, az Adventures in Wild Space sorozat egyik főhőse, aki mostanra, felnőve a Lázadás tisztje. A csapatával Mustafaron zuhannak le, és valahogy megpróbálnak elmenekülni. Közben különböző történeteket mesélnek egymásnak. Scott elárulta az egyes epizódok címét is, és röviden írt arról is, hogy miről szólnak majd:

1. The Haunting of the Ghost ("A Szellem kísértése"): Kanan, Hera és Chopper egy nyugtalan lélekkel találkozik
2. Count Dooku, Prince of Darkness ("Dooku Gróf, a Sötétség hercege"): Obi-Wan egy olyan világon csap össze a Sith Nagyúrral, amelyet egy sötét erő jár át.
3. The Briar Witch ("A Hanga-boszorkány"): A fiatal Han és Csubakka akadnak össze a címszereplő boszorkával.
4. The Night of the Gorax ("A Gorax éjszakája"): Egy Ewok-sztori (a Gorax egy szörnyeteg, amely először Bátrak karavánja című filmben szerepelt; legutóbb pedig a Forcesof Destiny sorozatban lehetett látni).
5. The Terror of Darth Vader ("Darth Vader rémuralma") - erről az epizódról nem írt semmit a szerző (feltehetőleg ebben a kerettörténet Lázadó-karaktereinek meneküléséről olvashatunk majd).

Vadrcastle

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo