Infók a Star Wars-animéhez kapcsolódó regényről

ronin_cover.jpg

Nemrég jött ki az első ízelítő videó az egyik érkező Star Wars-sorozathoz, a Visions című anime antológia-szériához, amely nem lesz része a kánonnak, alternatív történeteket vonultat majd fel. Ennek egyik része a szamurájsztorik ihlette "The Duel" (azaz "a párbaj"). Ehhez az epizódhoz kapcsolódóan egy regény is meg fog jelenni, erről közöltek most meg pár infót a StarWars.com-on.

A japán származású amerikai szerző, Emma Mieko Candon által írt könyv címe Ronin lesz (a japán kifejezés jelentése "elsodort ember", és azokra a szamurájokra utal, akiknek nincs ura).

Története húsz évvel egy háború és lázadás után játszódik. Akkoriban egymással versengő nagyurakat szolgáló Jedi klánok csaptak össze, de végül egy Jedi szekta, amelynek elege volt az egészből, fellázadt, mert úgy döntöttek, hogy saját kezükbe veszik a sorsukat és nem fognak senkit szolgálni. Ők lettek a Sith-ek.

A Sith-ek felkelése azonban végül elbukott, főleg mivel belső konfliktusaik is voltak és elárulták egymást. Az egykor egymással harcoló nagyurak pedig egyesítették erőiket és létrehozták a Birodalmat.

Ebben a birodalmi korban, a Külső Gyűrűnek egy félreeső pontján egy egykori Sith vándorol hű droidjával. Fénykardot visel, de egyetlen Jedi klánhoz sem sorolja magát és nem fogad hűséget senkinek. Semmit nem tudnak róla, a múltja és a neve egyaránt ismeretlen. A galaxisban dúló erőszak azonban még önkéntes száműzetésében is utoléri.

Míg a sorozat szeptember végén fog debütálni, a regény október 12-én jelenik meg angolul, ezzel a borítóval:

Star Wars Visions Novel Cover 39862

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo