728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Infó a készülő filmek számáról és a sorozat forgatásáról

swlogo.png

Tom Kane, A klónok háborúja sorozat Yodája az All-Star Comic Conon elmondta, hogy a Lucasfilm jelenleg összesen kilenc film elkészítésén dolgoznak. A szinkronszínész elmondta azt is, hogy a különböző fázisokban járó projektek között nincs olyan, amelyik Yodáról szólna.

A IX. rész forgatása hamarosan elkezdődik, emellett tudjuk, hogy Rian Johnson egy spinoff-trilógián dolgozik, a Trónok harca készítőit, David Benioffot és D.B. Weisst szintén három film elkészítésére kérték fel, James Mangold pedig a Boba Fett-filmet írja és rendezi majd. Ez azt jelenti, hogy a készülőben levő filmek közül egy van, amelyről még nem kaptunk hírt - talán ez lesz a régóta rebesgetett Kenobi-spinoff.

A filmek mellett jött hír Jon Favreau élőszereplős sorozatáról is: az Omega Underground oldal értesülései szerint a forgatás már idén, ősszel vagy télen elkezdődik a forgatás.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • Revan
  2018 jún 19 : 12:44
  Beküldte: Revan

  David Benioff és D.B. Weiss biztos, hogy három filmet kapnak?

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 jún 20 : 15:51
  Beküldte: SonOfMurglak

  a hivatalos SW-s bejelentésben az van, hogy "a new series of Star Wars films"... most ezt, ha már SW-ről van szó, szerintem trilógiának kell értelmezni (és ahogy láttam, többnyire máshol is így értelmezik... pl.:"Lucasfilm announced another non-Skywalker based Star Wars trilogy was in the works"https://
  [Linkelt tartalom]
  think/opinion/star-
  wars-getting- mature-
  makeover- why-david-
  benioff- dan-weiss-
  ncna849166"A Trónok harca készítőitől érkezik az új Star Wars-trilógia" [Linkelt tartalom]nem gondolom, hogy 2 filmet "series"-ként emlegetnének, és hát ha az SW-hagyományokhoz igazodnak, akkor trilógiát csinálnak. most ez nyilván nem 10000%-ig biztos, amíg nincs hivatalosan kimondva... de hát a Fett-filmről sincs még hivatalos bejelentés valójában. egyelőre szerintem úgy kell értelmezni a híreket, hogy Beniofféktól is trilógiát kapunk.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 60
 • Tagok: 0
 • Összes tag:451
 • Legújabb:Jabdaya Bell
 • Legtöbb online:187
  Vendégek: 187 Tagok: 0 ekkor: 2019 január 01 kedd - 00:44:56