Íme az újabb Star Wars-sorozat címe, témája és sztárja

jude_law.jpg

Néhány napja adtunk róla hírt mi is, hogy kiderült: a legújabb Pókember-filmek direktora, Jon Watts egy teljesen új élőszereplős Star Wars-sorozaton dolgozik, melynek a forgatókönyvét a Pókember: Hazatérés szkriptjét jegyző Chris Ford írja. A sorozatot a 80-as évek felnőtté válásról szóló filmjei ihlették, mint az 1985-ös Kincsvadászok vagy Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa, a főbb szerepekben pedig várhatóan négy 11-12 éves gyerekszínészt láthatunk majd.

Most pedig a Star Wars Celebrationön felfedték, hogy a szokott módon a Disney Plusra érkező sorozat címe Skeleton Crew lesz (ez egy angol kifejezés, magyarul nagyjából úgy lehet fordítani, hogy "ügyeleti személyzet" – arra a minimális emberlétszámra utal, ami szükséges valaminek az üzemeltetéséhez; ebben az esetben valószínűleg egy hajó legénységéről van szó), és egy neves színész, Jude Law lesz a felnőtt főszereplője.

A történetről annyit tudtunk meg, hogy egy csapat gyerekről fog szólni, akik eltévednek a galaxisban, és azt is megerősítették, hogy a széria az eredeti trilógia utáni időszakban játszódik majd, hasonlóan A mandalórihoz, a Boba Fett könyvéhez és az Ahsokához. Továbbá az is elhangzott, hogy a gyerekszereplők ellenére nem a fiatal korosztályt akarják megcélozni a sorozattal. (Azt nem fedték fel, hogy Jude Law milyen karaktert alakít a gyerekek mellett, mentort vagy főellenséget.)

Bemutatták a széria logóját is:

Skeleton Crew

Megtudhattuk továbbá, hogy Watts mellett A mandalóri felett bábáskodó Jon Favreau és persze az elmaradhatatlan Dave Filoni lesz az executive producer. Emellett megosztottak egy koncepciós rajzot is:

Skeleton Crew2

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo