Íme az első online LEGO Star Wars-játék

lego_star_wars_castaways_key_art_287622.jpg

A Star Wars univerzumához eddig is készültek olyan játékok, amik kifejezetten az online térben való szórakozásra teremttettek, például a The Old Republic és a már leállított Galaxies. A starwars.com honlapon jelentették be tegnap, hogy érkezik az első online akció-kaland LEGO Star Wars játék, a LEGO Star Wars: Castaways november 19-én exkluzívan az Apple Arcade-ra, és a játékosok az iPhone, iPad, Mac és Apple TV platformjain kezelhetik saját LEGO minifigura karaktereiket.

A történet szerint egy eddig nem látott, titokzatos bolygón mozoghatunk, és alkothatunk szövetséget más játékosokkal, azaz hajótörött társakkal, de lesz Microfighter versenyre is lehetőség, és a klasszikus Star Wars pillanatok felidézése se maradhat el. A kialakított karakter fejlesztéséhez gyűjthető tárgyakra vadászhatunk, emellett egy rejtély megoldásához is segít, amivel megmenthetjük a hajótöröttek közösségét egy ősi civilizáció romjain. Az egész játék során a játékosok ellenfelekkel küzdhetnek meg, rejtvényeket oldhatnak meg, valamint a képességeiket csiszolhatják a harci és repülős szimulációkban.

 

Akik pedig feliratkoznak az Apple Arcade szolgáltatásra, havi 5 dollárért és egy ingyenes próbahónap keretében 200 prémium játékhoz férhetnek hozzá korlátlanul. Nemsokára újabb információkat osztanak meg az illetékesek a játékról, addig is íme néhány fotó a gameplayről:

Lego Star Wars Castaways Gameplay Customize 37633

Lego Star Wars Castaways Gameplay Customize 03287633

Lego Star Wars Castaways Gameplay 3287633

Lego Star Wars Castaways Gameplay Battle 38763

Lego Star Wars Castaways Gameplay Ships 365333

Lego Star Wars Castaways Gameplay Troopers 387633

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo