Íme az első kép a Star Wars: Skeleton Crew sorozatból

judelaw_.jpg

A Disney D23-as rendezvényének Star Wars-újdonságai közé tartozik az első fotó a Skeleton Crew című élőszereplős sorozatból, rajta az egyik főszereplővel, Jude Law-val:

Skeleton Crew Still D23
A széria címe egy angol kifejezés, amely arra a minimális emberlétszámra utal, ami szükséges valaminek (jelen esetben nyilván egy hajónak) az üzemeltetéséhez, így magyarul nagyjából úgy lehet fordítani, hogy "ügyeleti személyzet".

A projektet a legújabb Pókember-filmek rendezőjének, Jon Wattsnak a neve fémjelzi, aki a Pókember: Hazatérés szkriptjét is jegyző Chris Ford forgatókönyvíróval dolgozik a sorozaton. A történetről annyi derült ki akkor, hogy a VI. és a VII. rész közötti időszakban játszódik, és a 80-as évek felnőtté válásról szóló filmjei ihlették (például az 1985-ös Kincsvadászok, Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa), a főszereplő csapat pedig négy 11-12 éves gyerekből áll majd. Az alapsztori az lesz, hogy egy kis bolygóról származó gyerekcsapat eltéved a galaxisban. Ugyanakkor Watts úgy nyilatkozott, hogy a téma ellenére nem feltétlenül fiatalabb közönségnek készül a Skeleton Crew.

A forgatás elvileg a nyáron kezdődött el, a premier pedig valamikor 2023-ban várható.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo