Íme a Star Wars: Squadrons gameplay előzetese

squadronsisd.png

A hétfői trailer után itt az 5 perces gameplay előzetes a Star Wars: Squadrons játékhoz, amiben részletesebben megnézhetjük a játékmenetet, a karaktereket, a hajókat, a helyszíneket, a játékmechanikákat, a játékmódokat és a testre szabható díszítéseket. Az előző trailerből itt is megjelenik a Lázadók animációs sorozat Hera Syndulla tábornoka, és nagyon úgy tűnik, hogy még Rae Sloane főadmirális is tiszteletét teszi az Utóhatás könyvekből. Ezen kívül bemutatkozik az Előőrs osztagból Lindon Javes parancsnok, és a Titán osztagból Terisa Kerrill parancsnok.

Ezen kívül 6 bolygó leírását is közzétették a játék hivatalos oldalán. A sztori mód mellett 5v5-ös vadászharcba is bekerülhetünk, amiben természetesen a cél az, hogy legjobb tudásunkat bevetve legyőzzük az ellenfél osztagát minél kevesebb veszteséggel. A flottaütközet a megnevezés szerint már egy fokkal összetettebb mód lesz, amiben már bombázókkal is széttéphetjük az ellenség színeiben feltűnő csatahajókat, vagy a feladatunk szerint sajátjaink védelmezése, illetve a végső cél szerint a zászlóshajó kiiktatása, ami egy csillagromboló, vagy egy mon calamari cirkáló lehet. Több gépbe ülhetünk, köztük az új köztársasági X-szárnyúba, A-szárnyúba, Y-szárnyúba, U-szárnyúba, illetve a birodalmi TIE-vadászba, TIE-elfogóvadászba, TIE-bombázóba és a TIE Reaperbe.


Squadronsmaps2

Squadronsmaps 

Squadronsships1

Squadronsships2

Forrás: ea.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo