Íme a Star Wars: Skeleton Crew fiatal főszereplői!

sw_skeleton_crew_logo.jpg

Még idén bemutatják a Jon Watts, az új Pókember-filmek rendezője fémjelezte, Star Wars: Skeleton Crew című élőszereplős sorozatot is, amelyről már eddig is lehetett tudni, hogy a 80-as évekbeli felnövésfilmeket fogja idézni, és egy csapat eltévedt gyerekről szól majd. Ugyanakkor mostanáig csak a felnőtt főszereplő, Jude Law neve volt ismert, és képet is csak róla láthattunk.

A Star Wars Celebrationön viszont bemutatkoztak a gyermekszereplők is: Ravi Cabot-Conyers, Robert Timothy Smith és Kyriana Kratter. Mutattak továbbá egy előzetest, amelyből a beszámolók szerint kiderült, hogy a kislány és a két fiú mellett egy kis idegen lény mellett lesz a csapatban egy kis idegen lény is. A kedvcsinálóban a gyerekek egy amolyan kertvárosi környezetben élnek, ahonnan azután valahogyan elkeverednek.

Skeleton Crew Cast2
Felfedték továbbá, hogy A Mandalóri egyik karaktere, a Vane nevű Nikto kalóz visszatér ebben a sorozatban, emellett megtudhattuk, hogy Kerry Condon (A sziget szellemei, Better Call Saul, Ray Donovan) is szerepel a Skeleton Crewban. valamint a levetített előzetes alapján úgy tűnik, Jude Law egy Jedit alakít.

Kerry Condon
Emellett nyilvánosságra került a rendezők névsora: eszerint a szériát fémjelző Jon Watts, David Lowery és Daniels (Daniel Kwan és Daniel Scheiner) mellett Jake Schreier (Most nevess!, Balhé), valamint A Mandalóri egyes epizódjait jegyző Bryce Dallas Howard és Lee Isaac Chung is ott vannak a Skeleton Crew direktori között.

Skeleton Directors
A rendezvényen néhány képet is mutattak a sorozatról, amelyek résztvevők felvételein a netre is felkerültek:

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo