Íme a Rajongói Találkozó részletes programja!

sw_rajongoi_tal.jpg

A Magyar Star Wars Klub közzétette a május 5-én 10.00-től kezdődő Országos Star Wars Rajongói Találkozó részletes programját - a folytatásban elolvashatjátok, mivel várják az érdeklődőket.

A tervezett program a következő:

1. terem:

11.00-tól Előadások - változatos témák a messzi-messzi galaxisból
13.00-tól Sötét oldal - Beszélgetés az alkotókkal és vetítés

2. terem:

10.00-tól Konzolos játékok - Retro konzolos játéklehetőség a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás kiadványaival és gépeivel (C64, Sega, Atari, Nintendo64), és persze a Battlefront II-vel, amit mozivászonra vetítve is kipróbálhatsz.

3. terem:

10.00-tól Gyerek és felnőtt-játszóterem - Kicsik és nagyok ezen a helyszínen egyaránt találhatnak egy sor olyan asztali játékot, amiket szívsen kipróbálnának. Lesz itt X-Wing Minatures, Star Wars Destiny, és persze a vadonatúj Star Wars Legion is. Lehet majd Dejarik-sakkozni, a kicsiknek lesz memória-játék verseny, bemutatunk egy saját fejlesztesű társasjátékot, de nem maradhat el a színezés és a csillámtetkó sem.

4. terem:

10.00-tól Dokumentumfilmek, interjúk 1976-tól napjainkig
13.00-tól Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Bónusz - díjtalan - vetítés a rendezvény látogatóinak)

5. terem:

11.00-tól színpadi műsor - Beszélgetések a meghívott vendégekkel (Csernák János, Fazekas Attila, Szatory Dávid), kvízjátékok Star Wars-os nyereményekért, rövid előadások és dokumentumfilmek. (A további vendégeinket az elkövetkező napokban fogjuk bejelenteni.)

Előtér-folyosók:

10.00-tól cserebere, kirakodó vásár, fotófal, és egyéb játéklehetőségek (ezen a napon reményeink szerint LEGO-s aktivitásokat is ki lehet majd próbálni)

Helyszín:

Pólus Mozi (Pólus Center), 5-ös terem. (1152 Budapest, Szentmihályi út 131.) (Megközelíthető: a 130-as valamint a 7-es, 7E, 8E, 133E buszokkal.)

Belépődíj:

Felnőtt: 1.500.- (tagságival 1.200 Ft)
Gyerek: 1.000.- (tagságival 800 Ft)

A rendezvény bevételéből a Bethesda Gyermekkórház Égéssérült Gyerekeket Ellátó Országos Központja részesül támogatásban.

Aki szeretne önkéntes szervezőnek jelentkezni, az írjon az swklub[kukac]citromail[pont]hu e-mail címre!

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo