Íme 5 LEGO Star Wars-kisfilm a halloweeni különkiadásig

LEGO_Star_Wars_Halloween_shorts_75310_Duel_on_Mandalore_featured.jpg

Két hét sincs már addig, hogy a tavalyi karácsonyi után október elsején a Disney+ streaming szolgáltatón megtekinthető lesz az új LEGO Star Wars animációs különkiadás, a Terrifying Tales. A folytatás trilógia után játszódó történetben Poe Dameron és BB-8 a hátborzongató Mustafaron rekednek, ahol Darth Vader néhai inasa, Vaneé mond el három rémtörténetet. A LEGO ennek apropójára 5 Halloween témájú kisfilmmel ajándékozza meg a nézőket különböző témákban.

Az első a Ghost Ship címre hallgat, amiben Gideon moff és a rohamosztagosok zsugáznak a könnyűcirkálójukon, de különös jelenségek zavarják meg nyugalmukat, és feltűnik még Din Djarin és Grogu is.

 

A Carving up the Competition című rész A klónok háborúja hetedik évadának Mandalore ostroma szálára épül, miben Ahsoka Tano és Maul tökfaragó versenyt vívnak egymással, a fődíjért Bo-Katan, valamint Gar Saxon és katonái szurkolnak egyik-másikuknak.

 

A Trick or Treat ismét egy The Mandalorian központú rész, a második évadzárót eleveníti fel, ahol Din Djarin Grogu után megy Gideon moff cirkálójára, de keresés közben ünneplő és cukorkaosztogató rohamosztagosokba botlik.

 

A Scary Starshipben Boba Fett, Fennec Shand és Mando a Slave I-t díszítik fel, azonban váratlan komplikációk merülnek fel.

 

Az utolsó a Pumpkin Batch, amiben a The Bad Batch szereplői rohamdroidoktól zsebelnek be tököket, hogy a falusiaknak adják azokat.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo