Ilyen szereplői lehetnek a Kenobi sorozatnak

kenobi_mcgregor.png

A tavalyi D23-as rendezvényen jelentette be Kathleen Kennedy Ewan McGregorral egyetemben, hogy a rebesgetett különálló film helyében sorozat formájában érkezik a még cím nélküli Kenobi projekt, aminek forgatása a koronavírus járvány és az írói váltás miatt csak jövő tavasszal kezdődne meg a tervek jelenlegi állása szerint. Eddig a pontig rengeteg pletyka keringett a neten, hogy milyen ismerős karakterek térhetnek vissza a címszereplő mellé a Disney+ streaming szolgáltatóra tervezett sorozathoz: Owen Lars Joel Edgerton alakításában, a fiatal Luke Skywalker, Jar Jar Binks Ahmed Best visszatérésével, Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében bizonyos Klónháborús flashback jelenetek erejéig, valamint Ahsoka Tano is, esetleg Rosario Dawson által, akit a The Mandalorian 2. évadához várnak sokan, illetve sokáig Qui-Gon Jinn szelleme/hangja is esélyes volt Liam Neeson nyilatkozatáig.

A The Illuminerdi egy exkluzív jelentést fülelt le, miszerint a készítők 4 új színészt keresnek az Obi-Wan Kenobi sorozathoz, köztük egy nem ismert női főszereplőt is McGregor mellé. Utóbbit "Riley (azaz Eve)" néven listázták, aki 20-25 körüli, színes bőrű, de szerepét nem kötötték senki orrára. A The Illuminerdi értesülései szerint a szerepre Thuso Mbedu (iDrive), Anula Navlekar (What the Folks) és Naomi Scott (Aladdin, Power Rangers, Charlie Angyalai, A harminchármak) van kiszemelve a Lucasfilm által.

 

A második karakter "Tia" névre hallgatna, aki 30-as életkorú, női támogató mellékkarakter és szintén színes bőrű. A harmadik "Harold" elnevezésű férfi mellékkarakter a 20-as évei végén, a 30-as évei elején jár, neki köntörfalazó és humoros szerepet szántak az illetékese írók. És a negyedik, női mellékszereplő lesz a 40 körüli "Bella", latin-amerikai kinézettel.

 

A nevek eléggé e világinak tűnnek, de főleg az eredeti trilógiának köszönhetően ezek beleférnek a Star Wars világába az Owen, Luke és a többi keresztnevek után, és ha nem változnak ezek a nevek a műsor debütálásáig, akkor jó eséllyel az ember fajhoz fognak tartozni a viselői. De vajon milyen közel fog állni a másik főszereplő a tatuini remete Jedi-mesterhez? Talán hasonló lesz a viszonyuk, mint Annileen Calwell-lel a 2014-es Legendák Kenobi könyvben, ami nem sokkal A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat, esetleg más hasonlóság lesz a könyv és a sorozat között? És természetesen ezek a hírek szóbeszédnek kezelendők, amíg hivatalos megerősítés nem érkezik.

Kenobi Casting

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo