Ilyen formában térhet vissza Boba Fett

book_of_boba_fett_still_.jpg

A sokáig rebesgetett Boba Fett-film végül nem készült el, de a karakter végül is megkapta a saját spinoffját egy sorozat formájában, amelyből megtudhattuk a Sarlacc gyomrából való szabadulásának Star Wars-kánon szerinti történetét. Egy ideje pletykálják, hogy az Emmy-díjas széria újabb évadot kaphat, most viszont ezzel ellentétes beszámoló érkezett, amely ugyanakkor ennek ellenére is a karakter visszatérést ígéri.

Egy friss sajtóértesülés szerint jelenleg az egyetlen élőszereplős sorozatprojekt, amely előkészületben van a Lucasfilmnél, az A Mandalóri negyedik évada, azaz a Boba Fett könyvének folytatása egyelőre nincsen napirenden. A Temuera Morrison által megformált Boba ugyanakkor a beszámoló szerint újra fel fog tűnni a képernyőn, méghozzá A Mandalóri előkészületben lévő negyedik évadában.

Egyelőre azért nem lehet biztosra venni, hogy nem lesz a későbbiekben újabb évada a Boba Fett könyvének, és nemcsak ezért mert pletykáról van szó, hanem mert nyugodtan változtathat az ezzel kapcsolatos döntésén a stúdió (olyasmi a pletykában sem szerepelt, hogy teljesen kizárták a széria folytatását). Mindenesetre legalább úgy tűnik, számíthatunk még az élőszereplős visszatérésére valamilyen formában, a Fejvadászok-képregényekben való szereplésén túl.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo