Így nyilatkozott Mark Hamill az Új Jedi Rend-filmről

luke_force_ghost.jpg

Mark Hamill a folytatástrilógia mellett a Jedi visszatér után játszódó Star Wars-sorozatokban is szerepelt Luke Skywalkerként (igaz, az utóbbiakban már számítógéppel megfiatalítva). Egy friss interjúban most arról kérdezték a színészt, hogy számíthatunk-e még a messzi-messzi galaxisba való visszatérésére a jövőben.

A Mandalóri és a Boba Fett könyve csak rövid időre hozta vissza Luke-ot, de azt megmutatta, hogy működhet Hamill megfiatalítása. Ő maga azonban a nyilatkozata alapján elégedett az eddigiekkel, és nem akarna még egyszer hasonlót csinálni.

Az emberek azt mondják, hogy 'ó, most már csinálhatsz egy teljes, A Jedi visszatér után játszódó sorozatot Luke-kal'. Erre én azt felelem, hogy nem így gondolom. Először is, nem is szükséges elmesélni az akkor történteket, de ha meg is teszik, akkor is tudnak szerezni egy megfelelő korú színészt

– fogalmazott.

De ha a fiatalabb Luke-ot már nem is akarja eljátszani, az idős Jedi Mester szellemeként még éppen visszatérhetne abban a jövőbeli Star Wars-filmben, amely azt mutatja be, hogyan építi újjá Rey a Jedi Rendet. Ettől nem is zárkózott el Hamill, viszont nem akart egyértelmű választ adni az ezzel kapcsolatos kérdésre:

Azt az egy dolgot megtanulod, ha a Lucasfilmnél dolgozol, hogy minden titkos. Minden titkos. Szóval, ha rész is vennék [az Új Jedi Rend-filmprojektben], akkor sem mondhatnám el nektek. De ha nem vennék részt benne, azt szintén nem mondhatnám el nektek. Szóval nem tudom. Azt hiszem, majd mind együtt tudjuk meg.

A stúdió részéről egyelőre nem nyilatkoztak arról, hogy tervben van-e, hogy Han Solóhoz hasonlóan Luke Skywalker szerepére is új színészt keresnek – vagy hogy egyáltalán szánnak-e komolyabb szerepet Luke-nak a jövőbeli filmekben, sorozatokban. Ugyanakkor akit érdekel, mi történt Skywalkerrel A Jedi visszatér után az új Star Wars-kánon szerint, az a kíváncsiságát kielégítheti olyan kiadványokkal, mint a Széthasadt Birodalom és a Kylo Ren felemelkedése képregények, vagy A Sith-ek árnyéka című könyv.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo