Így nyilatkozott Daisy Ridley az új Star Wars-filmjéről

tros_certain_pov_rey_tall_npfz.jpg

A Star Wars Celebrationön bejelentett három új Star Wars-film egyike a Jedi Rend újjáépítése körül forog majd, és visszatér benne a Diasy Ridley által alakított Rey. A színésznő egy friss interjúban beszélt egy keveset a projektről.

A nagyközönségnek egyelőre a témán kívül annyit árultak el a filmről, hogy 15 évvel a Skywalker kora után játszódik majd. Ridley elmondása szerint már ismeri a történetet, amit nagyon klassznak nevezett, és külön kiemelte, hogy meglepte a sztori, amely egész más, mint amire számított. Kiderült egyúttal az is, hogy egyelőre a forgatókönyvet még nem olvasta.

Beszélt arról is a színésznő, hogy ő egyelőre csak egy film sztoritervével van tisztában. Ez persze nem jelenti, hogy ne lenne meg később egy folytatás lehetősége, mindenesetre ezek szerint egyelőre egy kerek történetet akarnak elmesélni az új mozifilmmel.

Az Új Jedi Rend-film szkriptjén Steven Knight forgatókönyvíró (Birmingham bandája) dolgozik, az Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) rendezi majd, és Daisy Ridley mellett John Boyega, azaz Finn visszatérését is rebesgetik, de úgy tudni, hogy a középpontban egy új karaktert, egy fiatal Jedit akarnak állítani. Nemrég felröppent egy pletyka arról is, mi lehet majd a film címe.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo