Így néz ki a gyerek Obi-Wan a róla szóló képregényben

stwobiwan2022001_cvr.jpg

Május 27-én tér vissza a Star Wars világába Obi-Wan Kenobi egy 6 epizódos élőszereplős sorozat formájában, ami a III. rész után játszódik 10 évvel. Ennek tiszteletére különböző kiadványokkal is készülnek (illetve mi is ajánlottunk pár olvasnivalót a szériára való ráhangolódásra), érkezik egy Kenobi-regény, egy Anakinról és Obi-Wanról szóló történet, ami a Cato Neimoidián megesett incidenst meséli el, illetve egy 5 részes képregény-sorozat is.

Az Obi-Wan Kenobi képregény az előzetes információk szerint végigkíséri Anakin mesterének életét fiatalkorától kezdve az öregkoráig. Írója Christopher Cantwell lesz, aki még nem alkotott a Star Wars franchise-hoz, eddig a Vasember, Fátum Doktor, Amerika kapitány képregényeken dolgozott. Az első szám a hivatalos Star Wars-napon, május 4-én fog megjelenni, ebből pedig a Syfy Wire most exkluzív ízelítőt mutatott, ami a 8 éves gyerek Obi-Wanra fókuszál, aki a Coruscant alsóbb szintjein kerül összetűzésbe. Cantwell elmondása szerint Obi-Want egy végtelenül hűséges embernek jellemzi, aki mély kapcsolatokat ápolt bizonyos személyekkel. Köti a becsület, de szükség szerint el is kell vágnia a kötelékeket. Egyes tulajdonságokat nyilvánvalóan Qui-Gontól tanult, de akadnak belső, vele született ismertetőjegyei is, ebben a képregény-számban pedig ezt is igyekeztek kidomborítani (ennek alapján hátha elhangzik a szájából egy Hello There!, vagy a High Ground-technikát is megcsillogtathatja). Minden számot más alkotó fog rajzolni, az elsőt Ario Aninditónak köszönhetjük, aki javarészt A Köztársaság Fénykora-képregényeket jegyzi. Cantwell ezen felül azt is elárulta, hogy a júniusi második felvonás középpontjában a padawan Obi-Wan és a mester Qui-Gon Jinn lesz.

Stwobiwan2022001001 Col

Stwobiwan2022001011 Col

Stwobiwan2022001013 Col

Stwobiwan2022001015 Col

Stwobiwan2022001

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo