Így készült Maul és Ahsoka párbaja

Ray_Park_Maul.png

Már egész régóta lehetett tudni, hogy a hetedik évadra visszatérő A klónok háborúja animációs sorozatban benne lesz Ahsoka és Maul párbaja, és azt is, hogy motion capture technológiával fogják képernyőre vinni, természetesen Ray Park koreográfiájával, így a színész a Baljós árnyak és a Solo után újra a karakter bőrébe bújhatott. A karakterek mozdulatain egész jól meglátszott, hogy ezúttal még simábban, még élethűbben, és még lendületesebben mozognak, mint a korábbi részekben, ezzel is segítve megvalósítani a végére az egyik, ha nem a legjobb kardpárbajt az animációs sorozatban.

 

A Lucasfilm által közzétett werk-videóból kiderül, hogy kivel hozták össze a fizikai összecsapást: Lauren Mary Kim kaszkadőr játszotta ezúttal Ahsoka Tanót. A neve ismerősen csenghet, hiszen őt láthattuk már a The Mandalorian sorozatban: dublőrként is tündökölt két részben, a negyedik epizódban, a telepesekről szóló részben például Omera veszélyesebb megmozdulásait hajtotta végre. A Star Wars mellett olyan filmekben is jeleskedett, mint a Halálos iramban 7, Star Trek (2009), Tűzgyűrű: Lázadás, ezen kívül olyan videójáték franchise-okhoz is asszisztált, mint a Mortal Kombat, Assassin's Creed, Dark Souls, Tomb Raider.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo