Így készült a Mando második évadának látványvilága

slave_mando.png

A The Mandalorian első és második évadának vizuális effektjei mindkét alkalomkor megérdemelten elnyerték az Emmy-díjat, hiszen olyan gyönyörű látványt tárt elénk, mint amit a Star Wars mozifilmeknél megszokhattunk.

 

Az ILM egy látványos videóban mutatja be, milyen technikák segítségével hozták létre a vizuális effekteket. A képsorokból kiderül, hogy a korszerű CGI animáció mellett a régi, makettes megoldásokhoz is visszatértek a készítők, mint például a rabok munkatáboránál lévő lépegetők, illetve Gideon moff cirkálójának életre keltésénél. A LED Volume technológiát is új szintre emelték, ami a jelenetek több mint felében használtak. A készítők csapata több mint 100 bábot készített lény, droid és mozgatható maszk formájában, például az életnagyságú, 10 láb (kb 3 méter) magas banthát. A tatuini kraytsárkány esetén egy hatszáz láb (majdnem 183 méter) hosszú animációs CGI-t készítettek, ami cápaszerűen mozog a homokban, a homok vízként viselkedik.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo