Így fest Leia esküvői ruhája

star_wars_the_princess_and_the_scoundrel_cover_TALL.jpg

Augusztus 16-án jelent meg Amerikában Beth Revis legújabb Star Wars-regénye, a The Princess and the Scoundrel (magyar fordításban A hercegnő és a gazfickó). A lázadás hajnala írónője ezúttal Han és Leia egybekelését és nászútját meséli el, ehhez illusztrációként a Variety két képet tett közzé Leia esküvői ruhájáról, amit elölről és hátulról is megcsodálhatunk, ezen felül egy új szinopszis is olvasható a könyvhöz.

Házasságuk, valamint az általa képviselt béke és fellendülés mindenki számára villámcsapásként hat - beleértve a hatalomba még mindig kapaszkodó birodalmi maradványokat is. A Birodalom katonái a legreménytelenebb órájukban szétszéledtek a galaxisban, és elszigetelt bolygókon húzódtak meg, ahol nagy befolyással rendelkeznek. Miközben a Halcyon világról világra utazik, egy dolog teljesen világossá válik: a háborúnak még nincs vége. De a veszély közeledtével Han és Leia rájönnek, hogy a csatáikat a legjobban nem egyedül, hanem férj és feleségként vívják.

Leia Wedding 1


Leia Wedding 2

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo