Hivatalossá vált a The Old Republic stúdióváltása

swtor_game_.png

Pár hete derült ki, hogy a BioWare nem dolgozik tovább a Star Wars: The Old Republicon, és miután ők kiszállnak, az Electronic Arts a Broadsword Online Gamesszel állapodhat meg a játék további üzemeltetésével és fejlesztésével kapcsolatban. Most a BioWare ügyvezető igazgatója, Gary McKay és a Star Wars-játék executive producere, Keith Kanneg egy hivatalos blogposztban tisztázták a részleteket – írta meg a GameStar.

McKay mindenekelőtt elmondta, hogy 12 évvel megjelenése óta a The Old Republic még mindig hatalmas siker, és szerinte a játék előtt "fényes jövő áll". A kiadó marad az EA, de a fejlesztés az online játékok menedzselésben nagy szakértelemmel bíró Broadsword stúdióhoz kerül, akik egyesítik erőiket az SWTOR csapatával (bár nem mindenkit tudnak magukkal vinni). A Broadsword alapítója és elnöke, Rob Denton egyébként az EA-nél töltött ideje alatt kivette a részét a The Old Republic fejlesztéséből és elindításából a csapat vezetésével.

McKay sietett megnyugtatni a játékosokat afelől, hogy minden terv meg fog valósulni: izgalmas és új funkciókkal készülnek, amikről még nem beszélhetnek, de a felhasználók a jövőben is számíthatnak fejlesztésekre és további tartalmakra, a Lucasfilm Games és az EA teljes támogatását élvezik. Az elkövetkező hónapok folyamán a 7.3.1-es frissítést fogják kiadni, amely a következő galaktikus szezont hozza el, a 7.4-es update pedig az "Old Wounds" eseményeit folytatja majd.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo