Hivatalos: Mozifilmmel folytatódik A Mandalóri sztorija

mandalorian_s3_still_mando_grogu.png

Korábban már pletykálták, most pedig a StarWars.com-on közzétett bejelentéssel hivatalossá vált, hogy egy újabb évad helyett mozifilm formájában folytatódik A Mandalóri története. A film rendezője a sorozat alkotója, Jon Favreau lesz, aki Kathleen Kennedy és Dave Filoni mellett produceri teendőket is ellát majd. Mando és Grogu szélesvásznú kalandját a tervek szerint még idén elkezdik forgatni, de hogy mikorra várható a bemutatója, azt egyelőre még nem közölték, ugyanakkor a megfogalmazásból úgy tűnik, ez lesz a következő Star Wars-film, amelyet moziban nézhetünk.

A bejelentésben egyébként The Mandalorian & Grogu néven emlegetik a projektet, de kérdéses, hogy ez lesz-e majd a végleges címe is, vagy inkább csak munkacím. Ahogy azt is csak találgatni lehet egyelőre, hogyan fog ez kapcsolódni Dave Filoni Új Köztársaság-filmjéhez.

Mando Grogu
A két, A Jedi visszatér utáni években játszódó mozifilm mellett még várható a következő években egy, a folytatástrilógiához kapcsolódó film Rey-jel, valamint egy, a Jedi Rend eredetével foglalkozó film. Emellett van három további filmprojekt, amelyek hivatalosan továbbra is tervben vannak, de egyelőre beláthatatlan, mikor valósulhatnak meg: Az utolsó Jediket készítő Rian Johnson különálló trilógiájaA Mandalórin is dolgozó Taika Waititi spinoffja, illetve Shawn Levy (Free GuyStar Wars-mozifilmje. Továbbá lehetséges, hogy a Lando-sorozatból végül is szintén film lesz majd.

Kevin Feige rebesgetett filmjéből viszont a legújabb hírekből nem lesz semmi, egy másik korábbi filmterv, a Rogue Squadron pedig legfeljebb sorozattá átdolgozva láthat napvilágot.

Ahogy pedig egyre Star Wars-filmek sora, oda kell figyelni, ha az ember el akarja helyezni az idővonalon az újabbnál újabb spinoffokat. Hiszen már megszokhattuk, hogy a megjelenési sorrend nem ugyanaz, mint a kronológia, ahogy arra most a Szukits is emlékeztet egy friss cikkével 
a Szukits Könyves Magazin blogon, ahol folyamatosan közölnek Star Wars-témájú írásokat, ismertetőket is.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo