Hivatalos: Érkezik a KOTOR-remake

revan_kotor_remake.png

Már egy ideje voltak sugdolózások, hogy remake készül az egyik legnépszerűbb Star Wars-játékból, a Knights of the Old Republicból. Ezeket a híreszteléseket a későbbiekben az Aspyr nevű cég illetékes munkatársa, Jason Schreier tulajdonképpen megerősítette, viszont hivatalos bejelentés a Lucasfilmtől nem érkezett. Egészen a tegnapi PlayStation Showcase 2021-es rendezvényig, ahol levetítettek egy kedvcsináló CGI előzetest a készülő játékról. Jóllehet ez a rövidke ízelítő nem gameplayt mutatott be, hanem az árnyakból előbukkanó Darth Revant, a háttérben Bastilla Shan szavaival a Sithekről, akit Jennifer Hale, a karakter eredeti szinkronszínésznője szólaltatott meg. Továbbá a StarWars.com leszögezi, hogy a régi/új KOTOR nem fogja a kánon részét képezni, ugyanúgy a Legendák univerzumot erősíti, mint elődje, ami 4.000 évvel a Skywalkerek előtt játszódik.

 

Az előzetes azt sugallja, hogy a PlayStation 5 platformon lehet majd újra átélni a kalandot, a hivatalos Lucasfilm Games twitterén viszont elárulták, hogy PC-n is érkezni fog a játék, majd később Xbox konzolon is elérhetővé lesz. Az Aspyr mellett a játék fejlesztésébe beszállt a Sony Interactive Entertainment is, de sokan a fedélzeten vannak, akik a BoiWare cégnél dolgoztak korábban, ami az eredeti játékhoz is kötődik. A készítők arról is biztosították a rajongókat, hogy teljesen újjáépítik a játékot, és nemrégiben azt is pletykálták, hogy a harcrendszerben lesznek lényeges változtatások az eredeti 2003-as játékhoz képest. A remake megjelenési dátuma még nem ismert.



Knights Of The Old Republic Remake Logo 042863293

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo