Hivatalos: Érkezik a Boba Fett spin-off

boba_mando_.jpg

A múltkori bejelentés-dömpingen két a The Mandalorian sorozathoz kapcsolódó széria, az Ahsoka és a Rangers of the New Republic került bejelentésre, és a címek forgatagában nem volt benne egy bizonyos korábban rebesgetett projekt. Pár hete pletyka formájában szóba került egy lehetséges Boba Fett spin-off Temuera Morrisonnal a középpontban, ami ma lett hivatalossá téve: a The Mandalorian második évada zárórészének stáblistája után felirattal beharangozták, hogy 2021 decemberében érkezik a The Book of Boba Fett (Boba Fett könyve), mint ahogy a The Mandalorian harmadik évada is ebben a hónapban fog startolni.

 

Az is elképzelhető forgatókönyv, hogy ha minisorozat lesz a Boba Fett spin-off (a cím picit ezt sugallja) és december elején kezdődik és 3-4 hét alatt befejeződik, akkor rögtön utána folytatódik Karácsonykor a The Mandalorian, vagy egyszerre fognak futni, illetve más alternatíva, hogy egy exkluzív film lesz a projekt sorozat helyett. Mindenesetre bármi lesz is a felállás, remélhetőleg  akkorra már itthon is elérhető lesz a Disney+ streaming szolgáltató.

The Book Of Boba Fett

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo