Hirdetés: Star Wars - A Szenátus

senate.jpg

Weboldal: Star Wars - A Szenátus

Fórum alapú szerepjátékunk a yavin-i csata után 11 évvel játszódik, az Új Köztársaság a Thrawn főadmirális hadjárata által okozott súlyos gazdasági válságból igyekszik kilábalni, miközben Mon Mothma főkancellárnak és lojális támogatói bázisának szembe kell néznie a demokrácia évezredes fertőjével: a korrupcióval. Ráadásul nem csupán belső politikai ármánykodások és hatalom iránti sóvárgásuktól túlfűtött szenátorok nehezítik a köztársasági intézmény biztos helyreállítását, némely egyre inkább függetlenedő és jelentősen megerősödő bolygó törekvéseivel is szembe kell nézniük, akik egyre inkább gondolják magukat az Új Köztársaság vezető planétájának, mintsem Coruscant hű szövetségesének.

Játékunkban a Star Wars univerzumának egyik legérdekesebb oldalát vonultatjuk fel, amelynek során a játékosok egy politikai ambíciókkal rendelkező karakter bőrébe bújva manipulálhatják a Galaxis történelmét. A karakterek egy-egy bolygót képviselnek a Szenátusban, amely lehet akár egy már létező, de fiktív, egyedileg megalkotott világ is egyedi gazdasággal, társadalmi hierarchiával, földrajzi adottságokkal. Királyok, kormányzók, császárok: olyan lények, akik vagy önös érdeküktől vezérelve, vagy népük jobb sorsának reményében vállalkoztak arra a küldetésre, hogy a Köztársaság szívébe utazva törvényjavaslataikkal, bizottsági munkáikkal és híressé, vagy épp hírhedté vált felszólalásaikkal öregbítsék az Új Köztársaság történelmét.

Mentesülve a heves lézerkardpárbajoktól Jedik és Sithek között, a fűszer csempészkedéstől a Nal Huttára, olcsó alkudozásoktól a huttoktal a Tatooine-on, ennek a játéknak a célja a karrierépítés, a ravasz helyezkedés, az események háttérből való szövögetése, a szövetségek keresése, a riválisok átverése és kisemmizése, miközben a képviselt, vezetett vagy irányított bolygó érdekeit szem előtt tartva törtetünk fel a Galaxis politikai, üzleti ranglétráján. Mi éles nyelvünkkel párbajozunk, szavakban, mondatokban támadjuk az ellenfelünket, és hasogatjuk fel a rég beforradt sebeket.

A Szerzőről

Kira

Kira

"A lelki béke hazugság, csak a szenvedély létezik."
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo