Hangoskönyv készül Doktor Aphra főszereplésével

doctor_aphra_audio_tall.jpg

A StarWars.com és a heti rendszerességgel jelentkező This Week! In Star Wars műsor aktuális videójában történt a bejelentés, miszerint hangoskönyv készül Doktor Aphrából, sokak kedvenc bajkeverő archeológusából Doctor Aphra: An Audiobook Original eredeti címmel. A formálódó projektről egyelőre annyit tudni, hogy a zűrös életutat magának tudó régész első felbukkanását fogja feldolgozni egy kis kiegészítéssel a 2015-ös Darth Vader képregényből, amelynek története szerint Aphra üzletet köt a Sith-nagyúrral és emlékezetes kalandba vág. A hangoskönyvet Sarah Kuhn (akinek ez lesz az első munkája a Star Wars franchise-ban, inkább ifjúsági lányregényeket szerzett, leghíresebb közülük talán a Heroine Complex sorozat) írja, a közreműködő szinkronszínészekről még nem esett szó, de annyit elárultak, hogy lesznek benne meglepetések. A szerzemény július 21-étől lesz elérhető letölthető formában.

 

A hangoskönyv már borítót is kapott, valamint ezen kívül megtekinthetitek az írónő bejelentő videóját a projektről, plusz a This Week! In Star Wars eheti epizódját.

Doctor Aphra Audio Cover





A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo