Hamill újabb bizarr Star Wars-terméket véleményezett

luke_skywalker_hoth_TALL.jpg

Mark Hamill nem tud leállni, de ezt egyáltalán nem bánjuk! Korábban megfejtette egy rejtélyes és több ezer éves régészeti lelet titkát, eldöntötte a kék és zöld tej csatáját, legutóbb pedig egy a karaktere számára fájdalmas jelenetet feldolgozó Star Wars-termékek ellen kelt ki viccesen.

 

A poéngyáros egy újabb furcsa Star Wars merchandise termékre vetette ki hálóját, ezúttal szintén A Birodalom visszavág egyik jelenetét alapul véve: egy gyerekeknek készült tauntatun hálózsákkal kapcsolatban posztolt a Twitterre. A dolog pikantériája, hogy a tauntaun hálózsákot eredetileg egy április elsejei tréfának szánta a ThinkGeek nevű vállalat még 2009-ben. Ez azonban akkora keresletet eredményezett a Star Wars-rajongók körében, hogy egy másféle tauntaun hálózsákot dobott piacra, ami még a mai napig beszerezhető. 

Melyik gyermeket ne tenné boldoggá, ha egy kibelezett tauntaun meleg belébe bújva merüljön el az álomvilágba? A beles mintájú belső béléssel ez a cucc minden állatkínzó számára kötelező vétel!

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo