Halloween-témájú LEGO-filmet kapunk

lego_star_wars_terrifying_tales_poster_TALL_6727676122.jpg

Tavaly novemberben érkezett meg az első IX. epizód után játszódó történet egy LEGO-film formájában, bár a The LEGO Star Wars Holiday Special nem képezte a kánon kontinuitását. A következő poszt-Skywalker kora történet egy szintén nem-kánon Visions-rész lesz animés stílusban, ami Rey egyik tanítványára fog fókuszálni elméletileg. A tegnapi napon a Disney pedig bejelentette a következő, Halloween-témájú LEGO-filmet. A LEGO Star Wars Terrifying Tales október 1-jén érkezik a Disney+ streamin szolgáltatóra. A Star Wars hivatalos oldalán pedig közzétették az animációs film szinopszisát is.

A Skywalker kora eseményei után Poe Dameron és BB-8 kényszerleszállást hajt végre a Mustafar vulkanikus bolygón, ahol a kapzsi és sunyi hutt Graballával futnak össze, aki már a LEGO Freemaker-család kalandjaiban is feltűnt. A bűnvezér megszerezte Darth Vader kastélyát és átalakította a galaxis első all-inclusive Sith-szellemű luxushotelévé. (Itt azért érdemes megjegyezni, hogy bár nem kánon történetről van szó, Vader kastélya a IX. részre már szinte felismerhetetlen romokban áll.) Míg az X-szárnyú helyre nem áll, Poe, BB-8, Graballa és Dean (egy elszánt és kíváncsi fiatal srác, aki Graballa gépészeként dolgozik) a rejtélyes kastély mélyébe merül Vader hű szolgájával Vaneéval (aki a Zsivány Egyesben értesíti a baktatartályban ázó nagyurat, hogy Krennic igazgató megérkezett). Az út alatt Vaneé három ijesztő történetet mesél el, ami ősi műtárgyakhoz és ikonikus gonosztevőkhöz kötődik a Star Wars összes érájából. Ahogy Vaneé a sztorikat ecseteli és egyre a kastély homályos mélyébe csalja hőseinket, egy sötét terv derül napfényre. Dean segítségével Poe-nak és BB-8-nak a félelmeikkel kell szembenézniük, eközben egy ősi és felemelkedésre váró gonoszt kell megakadályozni, valamint elszökni, hogy újra visszajussanak barátaikhoz.

Thrawn Allamerdek Sw Media Fekvo

 

A LEGO-projekt írója és felelős rendezője David Shayne, a rendező Ken Cunningham, akik a LEGO Holiday Specialen is dolgoztak. A LEGO Star Wars Terrifying Tales az Atomic Cartoons segítségével készül. A szinkronhangok szereposztásából pedig kiderül, hogy mely karakterekre lehet biztosan számítani:

 

  • Jake Green - Poe Dameron

  • Raphael Alejandro - Dean

  • Dana Snyder - Graballa, a hutt

  • Tony Hale - Vaneé

  • Christian Slater - Ren

  • Trevor Devall - Palpatine császár

  • Mary Elizabeth McGlynn - NI-L8


Lego Star Wars Terrifying Tales Poster 087744211

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo