Grammyre jelölték a Jedi: Survivor zenéjét

jedi_survivor_poster.png

Bejelentették, hogy kik az esélyesek a következő Grammy-díjátadón, és az egyik elismerés esetében a jelöltek közt egy Star Wars-projekt zeneszerzőit is ott találjuk.

A nagyjából fél éve megjelent Star Wars Jedi: Survivor zenéjéért felelős Stephen Barton és Gordy Haab a "videójáték és egyéb interaktív média" kategóriában esélyesek a Legjobb soundtrack díjra. (A konkurenciájuk közt olyan játékok zenéje van, mint a God of War Ragnarok és a Call of Duty: Modern Warfare II.)

Haab már több mint egy évtizede dolgozik Star Wars-projekteken, a Jedi: Fallen Order és folytatása, a Survivor előtt már a The Old Republic játékhoz is komponált zenét, de az új Battlefront-játékokban és a Squadronsban is hallhattuk a szerzeményeit. Stephen Barton először a Fallen Order esetében csatlakozott hozzá, és aztán a Survivor zenéjén szintén együtt dolgoztak.

A Grammyket 2024 februárjában osztják majd ki, így még egy jó darabig várni kell, hogy kiderüljön, nyerni tudott-e saját kategóriájában a Jedi: Survivor soundtrackje.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo