Gonosztevőt kapott az Ahsoka-sorozat

ahsoka_mando.jpg

Pár napja számoltunk be róla, hogy egyes források szerint az Ahsoka sorozatnak idén áprilisban kezdődik meg a forgatása Los Angelesben. A Disney Plusra jövő évben érkező széria főgonosza az a Thrawn főadmirális lesz, aki után Anakin Skywalker volt tanítványa kutat, hogy megtalálja Ezra Bridgert. A The Hollywodd Reporter információi szerint egy másik gonoszt játszó színészt adtak hozzá a szereplőgárdához, mégpedig az 57 éves Ray Stevensont, akit a Thor filmekben, a Róma, a Fekete vitorlák, a Dexter sorozatban való alakításai alapján ismerhet a közönség, de neki van már Star Wars-vonatkozása is, mert a Lázadók animációs sorozatban Gar Saxont szinkronizálta. Stevenson új szerepe egyenlőre azonban teljesen ismeretlen.

 

Az Ahsokát alakító Rosario Dawsonon kívül elvileg Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim a világ ellen, Ragadozó madarak), Ivanna Sakhno (Tűzgyűrű: Lázadás), Natasha Liu Bordizzo (A kukkolók, A társadalom, Talpig fegyverben), valamint Hayden Christensen is fel fog tűnni a sorozatban. A chiss lángelmét pedig annak a Lars Mikkelsennek pletykálják, aki az animációs sorozatban szólaltatta meg a karaktert.

Ray Stevenson

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo