Galaxy of Adventures: 3 videó a Galaxy's Edge témájában

galaxy_of_adventures_galaxys_edge_.png

A Galaxy of Adventures animációs sorozat kisfilmjei közé is felsorakozik a Batuu és a Fekete Torony, méghozzá három új videóval, amik Az utolsó Jedik és a Skywalker kora közti időben fekvő élménypark legfőbb látványosságait mutatják be.

Az első kisfilm egy kíváncsi porgot követ nyomon, ami Csubakkától elszabadultan fedezi fel a helyet, és olyan alakokba fut bele, mint a régiségkereskedő Dok-Ondar, a zenét szolgáltató R-3X "Rex", az étteremben dolgozó 8D-J8 olvasztó droid, és Vi Moradi, a Phasma és a Fekete Torony regényekből ismert ellenálló ügynök.

 

A második részben Hondo Ohnaka és Csubakka kiválaszt három egyént, akiknek a feladata értékes szállítmány eljuttatása a weequaynek a Koréliáról, és a rázós küldetéshez megkapják a Millennium Falcont.

 

A harmadik videó egy, az Első Rend besorozása elől megfutamodó fiatalember segítségére siet Vi Moradi és Poe Dameron, ami nemsokára egy kisebb űrcsatába torkollik.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo