Friss könyvhöz kapcsolódik az új Qui-Gon-képregény

qui_gon_comics_cover_.png

Mint arról mi is beszámoltunk, nemrég, az idei New York Comic-Conon alkalmából több új Star Wars-képregény érkezését is bejelentették. A beharangozott kiadványok közt van a különc Jedi, Qui-Gon Jinn is saját képregénye is, melyről most kiadója, a Dark Horse közölt néhány részletet.

A képregény három kulcsmomentumot mutat majd be Qui-Gon életéből, így láthatjuk padavanként, lovagként és Mesterként egyaránt. Az író, George Mann "fénykardcsatákat, ijesztő nyomozásokat, a Sötét Oldalt képviselő szektákat és ismerős arcokat" ígért. Lesz egy ismerős helyszín is, méghozzá a Zsivány Egyesben megismert Jedha bolygó, és az is kiderült, hogy szerepet kap az úgynevezett Kilencedik Ajtó Testvérisége nevű titokzatos Erő-hívő csoport, amely Mann idén megjelent (és már magyarul is elérhető) Köztársaság Fénykora-regényében, A Jedha ostromában mutatkozott be.

A várhatóan 2024. április 23-án megjelenő Qui-Gon Jinn képregény a Hyperspace Stories ("Hiperűr történetek") főcím alatt megjelenő, füzetenként egy-egy Star Wars-karakterre fókuszáló képregényszéria első része lesz. A sorozat részeként a későbbiekben saját képregényt kap majd Luke Skywalker, Princess Leia, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Qui-Gon Jinn, Rey, General Grievous, Kylo Ren és Darth Vader is.

Qui Gon Comics Cover
Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo