Folytatódik a Jedihistóriák animációs sorozat!

tales_of_the_jedi_.jpg

A klónok háborúja rajongói számára igazi csemege volt a 2022-ben bemutatott, Jedihistóriák (Tales of the Jedi) című animációs széria, amelyhez Dave Filoni a korábban meg nem valósított ötleteit (többek közt az Ahsoka könyv alapjául is szolgáló elképzeléseket) használta fel. Most a Star Wars Celebrationön az alkotó bejelentette, hogy a széria folytatódik, lesz egy második évada is.

Azt Filoni nem árulta el, hogy mire számíthatunk az újabb epizódoktól, így még nem tudni, hogy továbbra is Ahsoka és Dooku gróf karaktereire akarnak fókuszálni (végül is mindkettejük életéből bőven lenne még mit feldolgozni), vagy ezúttal más Jediket állítanak majd a középpontba. Elméletben akár még az is előfordulhat, hogy eltávolodnak a klónháborúk korszakától, hiszen most több Star Wars-projekt is készül, amelyek új korszakokat tárnak fel, de valószínűbbnek tűnik, hogy az előzménytrilógia érájának Jedijeit láthatjuk majd viszont.

Az is kérdés, hogy mikor érkezhet az új évad a Disney Plusra, de ha abból indulunk ki, hogy az első évad a tavaly tavaszi bejelentést követően ősszel már ki is jött, akár már idén is láthatjuk az újabb epizódokat.

Aki esetleg még nem látta a sorozat első évadát, az kedvcsinálóként itt megnézheti az előzetesét:

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo