Folytatást kaphat az Elveszett csillagok regény

lost_stars_.jpg

Idén szeptember 4-én lesz 7 éve, hogy Amerikában megjelent Claudia Gray első Star Wars-könyve, az Elveszett csillagok, ami nagy népszerűségnek örvend a mai napig. A történetben a szerelmespár Ciena és Thane életét ismerhetjük meg, akiket elszakít egymástól a Galaktikus Polgárháború miatt, és ellenségként találkoznak újra, ki a Birodalom, ki a Lázadás oldalán. Az elismert, az újkori Star Wars-irodalom egyik legkiemelkedőbbjeként számon tartott írónő a napokban a Emerald City Comic Con rendezvény kérdezz-felelek paneljén kapott egy kérdést az Elveszett csillagok folytatásával kapcsolatban, amire reményteljes választ felelt:

Szilárdan meggyőződésem, hogy [a folytatás] egyszer meg fog történni - csak meg kell néznünk, mi a helyzet a kiadási ütemtervvel, de jó híreket hallok efelől - úgy gondolom, meg fog történni.

Claudia Gray nyilatkozata szerint ha nem is belátható időn belül, de az ő és a Lucasfilm Publishing részéről is zöld utat fog kapni hamarosan a folytatás. Ámbár mivel az írónő jelenleg a Köztársaság Fénykora szerzőinek oszlopos tagja - aminek következő fázisán dolgozik -, az idejét lekötheti az aktuális projekt. Gray neve alatt az Elveszett csillagokon kívül még olyan alapmű regények jelentek meg több érából is, mint a Vérvonal; a Leia, az Alderaan hercegnője; a Mester és tanítványa; a Köztársaság fénykora: Fenyegető sötétség.

Viharfellegek

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo