Filoni őt tartja Thrawn legnagyobb ellenfelének

thrawn_long_live_the_empire.png

Az Ahsoka sorozat végén Thrawn főadmirális visszatért az ismert galaxisba, ezzel potenciális veszélyforrásává vált az Új Köztársaságnak. A történetszál folytatása úgy néz ki, még jó ideig várat magára, de Dave Filoni a saját módján elhintett néhány infómorzsát a hogyan továbbról, amiről az Empire számolt be.

Filoni először arról beszélt, hogy Thrawn segítőtársa Pellaeon kapitány lesz, mint a legelső Thrawn-trilógiában. A kánonban A mandalóri harmadik évadának Árnyéktanács szálában is felbukkant Pellaeon, akit Thrawn mellett szívesen látna Filoni. Majd az Ahsoka showrunnere arra is rátért kit tart a chiss lángelme végső ellenfelének: 

A Lázadókban a főadmirális ellenpárja Hera volt. Egymásnak ugrasztani a két tábornokot olyasvalami, amit érdekesnek találok.

A Thrawn kék bőrébe bújó Lars Mikkelsen is megszólalt, hogy szerinte mihez fog kezdeni a chiss: 

Elintézni a többit és kitakarítani a boltot. Valamiféle hatalmi játszmát el tudnék képzelni a Birodalmon belül.

Hogy pontosan mikor fog kiderülni, mi lesz a folytatásban, azt még homály fedi. Az Ahsoka lehetséges folytatásáig is még évek vannak hátra, A mandalóri 4. évadát a legjobb esetben is 2025-re várhatjuk, ami valószínűleg film formájában készül el, illetve Dave Filoni mozifilmje is 2026-ra van kifüggesztve.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo