Filoni egyértelműen gonosztevőként kezeli Thrawnt

live_action_thrawn_.png

A Mandalóri már elhintette, hogy a Star Wars-irodalom egyik legnépszerűbb figurája, Thrawn a Lázadók animációs sorozatban való feltűnése után élőszereplős formában is debütál, az Ahsoka előzetese pedig előrevetítette, hogy a főadmirális abban a szériában tér vissza. Időközben a Star Wars Celebratiön azt is felfedték már, hogy ki alakítja. Most a sorozat alkotója, Dave Filoni beszélt arról, mire számíthatunk, hogyan ábrázolják a karaktert.

Timothy Zahn eredeti regénytrilógiájában egy újfajta főgonoszként jelent meg Thrawn, ugyanakkor a szerző az utóbbi években kiadott, már az új kánonhoz tartozó regényeiben némileg újradefiniálta a karaktert, inkább amolyan antihősként, de legalábbis nem teljesen egyoldalúan negatív figuraként ábrázolta. Filoni nyilatkozata alapján azonban ők egyértelműen gonosztevőként fogják kezelni, ahogyan a Lázadókban is tették.

Mint mondta, a szemében egyértelműen Thrawn az Új Köztársaság Érájának "rosszfiúja". Ehhez ráadásul azt is hozzátette Filoni, hogy a főadmirális egy "kritikus fontosságú alakja" a korszaknak, ezen kijelentése alapján pedig elindult a spekuláció, hogy Thrawn nem egyszerűen az Ahsoka főgonosza lesz, hanem ő lehet a főellenség Filoni nagy crossover-mozifilmjében, amely A Mandalóri és a kapcsolódó sorozatok történetét zárja le.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo