Fejvadászokra fókuszáló képregény-sorozat indul jövőre

bounty-huntery-comic.jpg

Bár az utóbbi időkben eléggé elhanyagolt téma, most a The Mandalorian sorozattal picit jobban előtérbe kerül a fejvadászat. Ám itt még nincs megállás, ugyanis a StarWars.com-on jelentették be a Marvel új, Star Wars: Bounty Hunters címet viselő ongoing képregény-sorozatot az alvilágról, ami 2020 márciusában veszi kezdetét, írója Ethan Sacks (Star Wars: Galaxy's Edge, Star Wars: Allegiance, Empire Ascendant), a rajzoló Paolo Villanelli (Jedi Fallen Order - Dark Temple, Lando - Double or Nothing) lesz.

A sorozat a Target: Vader és a Han Solo - Imperial Cadet képregényekből már ismert Legendák-eredetű kiborg fejvadász, Beilert Valance szemszögéből szemlélteti az eseményeket, aki bosszút forral a mentorából árulóvá vált Nakano Lash ellen, aki rejtélyes körülmények között újból felbukkant. Azonban nem Valance az egyetlen, aki Lash-re pályázik, és hamarosan nem kellemes értelemben összeveti a sors Boba Fett-tel, Bossk-kal és új gyilkos szándékú karakterekkel is.

 

Az író így vélekedik erről: 

Ezt a világot Valance műszemén keresztül fogjuk látni, akinek már gazdag történelme van a Marvelnél, és ő az egyetlen, aki felér az olyan kaliberű fejvadászokhoz, mint Bossk. Munkája során kemény harcokba keveredik, elég sötét helyekre is eljut a Külső Gyűrűben, és a saját szívében is. 

Valamint íme két borító a képregényből:

Cover

Cover

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo