Ez a Star Wars-karakter visszatérhet a Skeleton Crewban

sw_skeleton_crew_logo.jpg

Ha minden jól megy, még idén elindulhat a Pókember-filmek direktora, Jon Watts által fémjelzett Star Wars-sorozat, a Skeleton Crew. A Jedi visszatér után játszódó élőszereplős szériával kapcsolatban eddig annyit lehet tudni, hogy egy csapat elveszett gyerekről fog szólni, felnőtt főhősét pedig Jude Law alakítja. Egy új pletyka most felfedhette a sorozat gonosztevőjét is, aki elvileg ismerős lesz a rajongóknak. (A továbbiakban A Mandalórira és a Skeleton Crew-ra vonatkozó spoiler is szerepel!)

A Mandalóri harmadik évadának szezonnyitó epizódjában a főszereplőnek meggyűlik a baja néhány kalózzal. A végén egy rövid időre a vezetőjük, a Gorian Shard nevű kalózkirály is feltűnik, de a mandalóri elmenekül előle. Nos, a friss pletyka szerint a kalózkirály lesz majd a Skeleton Crew hőseinek ellensége.

Mando Pirate
Ez összecseng a korábbi híresztelésekkel is: az ugyanis már régebben felmerült, hogy A Mandalóri és a Skeleton Crew valamilyen módon összekapcsolódik; másrészt Jude Law karakteréről azt pletykálják, hogy egy kalózokkal való konfliktus révén fog össze a gyerekhősökkel.

Gorian Shard karakterét egyébként az a Carey Jones játszotta el, aki Krrstan is volt a Boba Fett könyvében. Hangját pedig az eredetiben Nonso Anozie (Sweet Tooth: Az agancsos fiú, Artemis Fowl) kölcsönözte.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo