Ez a karakter nem tér vissza az Andor 2. évadában

when_does_andor_take_place_1659462330529.jpg

Jelenleg is forog az Andor 2. évada, amit várhatóan 2024-ben láthatunk majd, ami 3 epizódonként fog felölelni 1-1 évet, és így lyukadunk majd ki a Zsivány Egyes kiindulópontjához. Ugyanakkor valószínűleg lesznek olyan karakterek, akiket nem láthatunk majd viszont a folytatásban.

A Pre-Mornál szolgáló Linus Moskot alakító Alex Ferns (Batman, Csernobil, Legenda) színész a Twitteren adta hírül egy kérdés feltevése nyomán, hogy fel fog-e bukkanni a 2. évadban. Ugyan a kérdés eredetileg úgy szólt, hogy a korábbi szolgálati rendőr "át fog-e formálódni egy butácska kis lázadóvá", a válaszban több mindent leszögezett Alex Ferns:

Úgy hittem, ez lesz majd a helyzet, de sajnos már láttátok Mosk végét. Nagyon jó érzés volt őt játszani, és örülök, hogy neked és másoknak is tetszett. Au revoir.

 

Bár az üzenet meggyőzőnek hangzik, láttunk már olyan esetet, hogy egy színész letagadta egy folytatásban való szereplést, mégis megjelent a karaktere. Mindenesetre az első évadzáróban úgy tűnik, Mosk túlélte a Rix utcai összetűzést, ám a látvány sokkolta, hogy a birodalmiak alulmaradtak a feltüzelt polgárokkal szemben, és az utolsó jelenetében egy üveg whiskyt húz meg.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo